כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר רוב הסיכוי שאני מזמין Sapphire Radeon HD4870X2 המערכת שלי היא Q6600 DFI LanParty UT-x48-T2R Crosair HX 620W Gskill 1066 2X2 cl5 pi מסך 19 של lg אבל יכול להיות שאני יחבר תמחשב לפלזמה 28'' עכשיו האם הכרטיס יעבוד לי טוב? אה יכול להיות שאני גם מחליף מעבד לq9450 9550 ניראה כבר או שכדאי לי לקנות hd4870 1 לגבי הכסף אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קיים כרטיס חזק שיריץ משחקים כמו CRYSIS ושות' (בעתיד), עם תמיכה בDIRECTX10 אם אפשר המלצות לכרטיס עד המחיר הנ"ל , (אם יש במחיר זול יותר , יותר טוב) תודה
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם HWZ ! ראשית אני רוצה להגיד כי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" קיבלתי עזרה מעבר למצופה, מאמין שגם כאן. (: שנית אומר כי החנות ממנה אני מתכנן לקנות הינה "אייבורי תל אביב\ראשון לציון", אם אתם מכירים חנות יותר מומלצת, אודה לכם אם תאמרו לי. אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו, אני מעוניין בכרטיס מסך עפ יציאת HDMI - ולא סתם יציאת HDMI ! מסתבר שלא כל כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא בעל יכולת להוציא סאונד (הכבל יכול להעביר גם סאונד וגם וידאו, אבל לא תמיד יציאת ה-HDMI מכוונת להוציא את שניהם). לכן אני זקוק להמלצות לכרטיס מסך בעלת יציאת HDMI של אודיו ווידאו יחדיו באותה היציאה ! תקציב פחות או יותר 400, מממקקססייימממוווםםם 450 ש"ח. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נתקלתי היום בשני דיווחים מעניינים. 1. ידוע שכרטיסי ה 5600XT שנשלחו לספקים לא מכילים את עדכון ה VBIOS האחרון (שכל הסוקרים קיבלו ושמגביר את הביצועים של הכרטיס בערך ב 15%) עכשיו מסתבר שלא כל הכרטיסים יקבלו את עידכון ה VBIOS וגם ישנם כמה גירסאות של ה VBIOS. בגדול כרטיסים שהם לא OC מהמפעל לא יקבלו את העידכון. כרטיסים שהם כן OC מהמפעל יקבלו את העידכון . ישנם כרטיסים שיקבלו את העידכון המלא אבל ישנם כרטיסים עם זיכרונות שלא עברו ולידציה לקצב העברה של 14GBPS אלא רק של 12GBPS ולכן ה VBIOS המעודכן שלהם לא יכיל עידכון של מהירות הזיכרונות אלא רק של מהירות ה GPU. 2. כרטיסי ה 2060 KO של EVGA עם המחיר המקוצץ של 300$ מכילים ליבה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מדובר בathlon 64 3200.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפיהו למצוא תא הכרטיס הנ"ל אם כן האם הוא שווה קניה ? האם הוא טוב מ9600xt ? אפשר להפוך אות ל9700pro ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן חברה, נשרף לי כ.מסך מסוג GEFORCE 8800GT. המפרט שלי הוא: q6600 2.44ghz Ga-P35-DS3L gigabyte 4GB ddr300 השאלה אם כדי לי לקנות אותו שוב או יש המלצה למשהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/13/xfx-set-release-radeon-3850 XFX ATI once again ATi got OWN3D! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-