כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
משחקים כבדים,מסך32" :s05: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME : תודה מראש : : :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על כמה להשים את המתח של הAgp כרגע הוא עומד על 1.5...האם כדאי לעלות אותו ל1.6 Volt??
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משחקים שבהם זה כן פועל : NFSU כל עוד שאני לא מפעיל את ה אפשרות מריחה או את האורות שעוברים מהר כשה זה מופעל אז ה קווים (AA) האלה חוזרים raven shield 3 תמיד פועל UT 2004 DEMO תמיד פועל 3dmark 2001 ו03 תמיד פועל לא פועל ב : היטמן 3 tomb raider aod אקוומרק 3 המיקרה ב NFS U ספלינטר סל פנדורה דמו (מדובר רק על AA ) נבדק עם דריברים 4.5 4.6 4.7 אותו דבר כמובן שזה מופעל בדריבר :wink: נוסה גם דרך OPEN GL וגם דרך DX במיקרים שזה לא פעל זה נוסה ב 4 מצבים כדי ליבדוק אם יש איזה שהוא שינוי בתמונה X6 X4 X2 ולא פעיל , איו שום שינוי בתמונה בדריבר 4.7 יש אפשרות של TTA (אם אני א טועה ) נוסה בשני המצבים , אותו דבר נוסה גם ב מס רזולוציות , אין שינוי 1024 X76…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום! כרגע בדקתי את A9600XT של ASUS ב 3DMark01 וב 3DMark03 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3DMark03:3617 3DMark01:10442 המערכת שלי היא: P4 2.0GHZ ASUS P4S533-E 512MB DDR333 האם הציונים האלה מתאימים לכרטיס הנ"ל כי שמתי לב שהוא קצת מקרטע במשחקים מסוימים מישהו עם כרטיס דומה קיבל תוצאות דומות וקירטועים במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר רוב הסיכוי שאני מזמין Sapphire Radeon HD4870X2 המערכת שלי היא Q6600 DFI LanParty UT-x48-T2R Crosair HX 620W Gskill 1066 2X2 cl5 pi מסך 19 של lg אבל יכול להיות שאני יחבר תמחשב לפלזמה 28'' עכשיו האם הכרטיס יעבוד לי טוב? אה יכול להיות שאני גם מחליף מעבד לq9450 9550 ניראה כבר או שכדאי לי לקנות hd4870 1 לגבי הכסף אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם קיים כרטיס חזק שיריץ משחקים כמו CRYSIS ושות' (בעתיד), עם תמיכה בDIRECTX10 אם אפשר המלצות לכרטיס עד המחיר הנ"ל , (אם יש במחיר זול יותר , יותר טוב) תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם HWZ ! ראשית אני רוצה להגיד כי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" קיבלתי עזרה מעבר למצופה, מאמין שגם כאן. (: שנית אומר כי החנות ממנה אני מתכנן לקנות הינה "אייבורי תל אביב\ראשון לציון", אם אתם מכירים חנות יותר מומלצת, אודה לכם אם תאמרו לי. אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו, אני מעוניין בכרטיס מסך עפ יציאת HDMI - ולא סתם יציאת HDMI ! מסתבר שלא כל כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא בעל יכולת להוציא סאונד (הכבל יכול להעביר גם סאונד וגם וידאו, אבל לא תמיד יציאת ה-HDMI מכוונת להוציא את שניהם). לכן אני זקוק להמלצות לכרטיס מסך בעלת יציאת HDMI של אודיו ווידאו יחדיו באותה היציאה ! תקציב פחות או יותר 400, מממקקססייימממוווםםם 450 ש"ח. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נתקלתי היום בשני דיווחים מעניינים. 1. ידוע שכרטיסי ה 5600XT שנשלחו לספקים לא מכילים את עדכון ה VBIOS האחרון (שכל הסוקרים קיבלו ושמגביר את הביצועים של הכרטיס בערך ב 15%) עכשיו מסתבר שלא כל הכרטיסים יקבלו את עידכון ה VBIOS וגם ישנם כמה גירסאות של ה VBIOS. בגדול כרטיסים שהם לא OC מהמפעל לא יקבלו את העידכון. כרטיסים שהם כן OC מהמפעל יקבלו את העידכון . ישנם כרטיסים שיקבלו את העידכון המלא אבל ישנם כרטיסים עם זיכרונות שלא עברו ולידציה לקצב העברה של 14GBPS אלא רק של 12GBPS ולכן ה VBIOS המעודכן שלהם לא יכיל עידכון של מהירות הזיכרונות אלא רק של מהירות ה GPU. 2. כרטיסי ה 2060 KO של EVGA עם המחיר המקוצץ של 300$ מכילים ליבה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מדובר בathlon 64 3200.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-