עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קטר לקבצי מפג2, מישהוא מכיר? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. Started by shlomi_x,

היי, קניתי GEFORCE II MX400 NVIDIA 64 MB + TV OUT לצפיה של סרטים בטלויזיה. הכל בסדר, רק שהתמונה פרוסה רק על כ 80 אחוז של המסך ! המסך (21 אינץ) מותקן כמסך סטנדרטי. אני לא מוצא כל התיחסות לעניין שכזה בקינפוג של הכרטיס. מישהו יודע? תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by G-SHOCK,

ערב זך לכווולם.על הפרק רכישת מחשב חדש,כאשר אחת ההתלבטויות הינה כרטיס המסך,אשר אמור לשמש למשחקים,סרטים ואינטרנט.האם הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים מצדיקים הפרש מחירים של מעל 60%?בנוסף,מהו היצרן המוביל לגבי כל אחד מן השניים?dרך aגב,מישהו שם לב שמספרי הדגם דומים לאלו של מכוניות סאאב?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם היכולת של ה OC בכרטיס זה פתוחה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  6. יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by ebrami,

חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. Started by Dym,

אהלן! אני מתכוון סופסוף להחליף את כרטיס המסך שלי (Voodoo3 3000 ) במשהו קצת יותר מתקדם - GF4 4800SE של לידטק. מבחינת המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon 1000Mhz , זכרון - 133Mhz 640Mb RAM (שש מאות וארבעים, לא שישים וארבע. אינ מציין את זה כי פעם כבר התבלבלו/לא שמו לב) לוח אם - Asus A7V השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לעבודה על 3D (לייטווייב). בהנחה שהכרטיס ימשיך איתי גם למחשב הבא, מתי שזה לא יהיה, האם אני אוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, או שהמחשב יוריד מהביצועים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by HF Integrale,

המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  11. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

12. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

13. Started by smalery,

היי היי, רציתי לברר בשביל חבר שלי איזה כרטיס מסך כדי לו. הוא אמר לי פרטים עילגים - שיש לו פנטיום 3 800MHZ. ואני ביררתי כמה עולים כרטיסי מסך סבירים: 1. Geforce4 440MX - MSI - 377 nis 2. RADEON9000 - Gigabyte 64 SDRAM - 446 nis 3. RADEON9000 - Gigabyte 64 DDRAM - 604 nis מה הכי כדי ביחס עלות-ביצועים? והאם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב בכדי לדעת אם כדי בכלל כרטיס מסך חדש. תודה רבה, SMELLS :asthanos:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by x-dude,

זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dino,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofcourse,

מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DanDan10,

חברים שלום! יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA ) הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות? הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי? תודה מראש דן.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  20. האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by godisme171,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואין לו יציאת TV OUT, בחוברת של הכרטיס ראיתי שיש כבל מיוחד שאפשר לחבר אותו לטלוויזה. האם אתם יודעים איזה כבל זה ומאיפה אפשר להשיג אותו? במידה ואין אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך חדש הכי זול עם יציאה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים