עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by 3pac,

הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by chizbat,

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by moshemaman25,

1.Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מחיר בחנות: 687.00 ₪ ע או [table][tr][td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] 689 [/td][/tr][/table] בבקשה תעזור לי תקציב של 700 שקל רק משחקי רשת

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מעוניין לעשות מערך SLI של 460GTX 1GB. אני לא קבלתי עם הלוח אם או עם הכרטיס את הגשר איפה אני יכול למצוא בארץ? האם זה גשר מתאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16054 יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55 UD3 תומך ב SLI. רציתי לשאול איך אני מחבר את המערך בעצם? אני שם את שני הכרטיסים כל אחד בסלוט מחבר את הגשר למעלה והשאלה שלי היא הספק יש לי אנימרקס 620 עכשיו יש לכרטיס את החיבורים האלה של הספק כוח יש להם 2 כאלה כל אחד השאלה שלי אם יש לספק 4 חיבורים ואז אני מחר 2 לפה 2 לשם או שיש לו 2 ואני מחבר אחד ואחד? כי אני זוכר שאצלי כרגע עם כרטיס אחד מחוברים שניהם לכרטיס. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. למסך אחד ולשני מסכים העבודה ב2D בלבד. CUDA יתרון אם יש מנוע חיפוש ועדיף באנגלית לכ. מסך לפי מאפיינים אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. מערכת: לוח אם xfx nforce 780i מעבד intel quad q9450 ספק seasonic M12 700 זיכרון 4gb תקציב: 1500 ש"ח בערך כרטיס קודם ככל הנראה נהרס, אז אני מנצל את האפשרות לשדרוג. כרטיסים קודמים: sli geforce 9800gtx ובכמה השיפור יהיה משמעותי כי עד כה משחקים רצים יפה מאוד? או בכמה שנים הוא יחזיק לי את המערכת? תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by NIVV,

הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by clip,

אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. GIGABYTE GTX560 OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8379 GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 (מה זה UD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8378 GIGABYTE GTX560TI OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7860 חוץ מזה האם העניין של אוברקלוק לכרטיס יכול להעשות אחרי קנייתו ובמה זה כרוך? כלומר אני מניח שלא צריך לקנות לו גוף קירור מיוחד ,לא? והאם אתם חושבים שברמות המחירים הללו של בין 1000 ל 1200 ש"ח אפשר לקנות כרטיס יותר טוב ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by talvi8942,

מבחינת ביצועים , שקט , וקירור ? HD 6970 BFBC2 Edition 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/ או GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-570-1280mb-320-bit-732mhz-3800mhz-zt-50201-10p.html או GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#sp כמובן המחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה+ בטעות נוסף פה אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by RJ1,

קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by rost1k,

שלום כמה עולה היום כרטיס HD5870? אפשר לשים קישור עם מחיר בבקשה. או שיש יותר טובים עד 900 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by dude1221,

מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.