כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
והאם שווה לקנות את אירזת הRETAIL..??? (בשני הכרטיסים...)
-
- 55 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני פחות ופחות רואה שמוכרים אותו בארץ מישהו יודע למה ?
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
קודם כל, סליחה על ריבוי השאלות... אבל אני פשוט חייב לשאול אותן, ואני מאוד מקווה שתענו אז ככה... נכנסתי למשל לFutureMark שזה MadOnion בעבר... ורציתי לבדוק תוצאות של כרטיסי מסך.. אז הסתכלתי ופתאום אני רואה Ati Radeon 9700/9500 (משהו כזה..) אז הבנתי שהם כנראה באותה יכולת והכל.. אז בדקתי מכירים של הכרטיסים.. ויוצא שהרדאון 9700 פרו יקר בערך ב800 ש"ח יותר... אז השאלה שלי.. איך זה הגיוני ? בכל מקרה.. אני ממש מרגיש מבולבל.. הזמנתי כבר את הR9500 מpc hardware עכשיו נותרו לי רק השאלות.. אני מקווה שתענו לי.. תודה שוב.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחרים של ה- ATI Radeon 9100 ב- קייאספי מאד נמוכים ביחס ל- http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.12.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.13.html ועוד שאלה: האם כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה למפרט שלי (במיוחד ללוח אם)??? זה יתן ביצועים טובים?\ תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-