עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kurt,

סליחה על השאלה הטיפשית אבל אני חייב לדעת. אם אני מחבר שני מסכים דרך כרטיס מסך שתומך בDual monitor אז מה שאני מקבל זה שני מסכים משוכפלים או מסך אחד ארוך?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by game kILLer,

מה יתן יותר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by shaul,

אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by overload,

Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך של אסוס V7700PRO DELUXE 64MB SGRAM (אפשר לראות במפרט מחשב) ויש בו שתי יציאות לטלויזיה אחד S VIDEO ועוד אחת צהובה כמו של וידיאו... עכשיו אני לפעמים מעביר TV OUT כששני טלויזיות מחובורת לשני היציאות וזה משדר לי טוב לשניהם... עכשיו השאלה שלי אם זה לא מזיק לכרטיס כשאני מעביר לשני טלויזיות בו זמנית ומפעיל סרט.. והאם אני יכול לפצל תכבל ולחבר יותר מ2 טלויזיות? תודה לכולם אוהד

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by RASTA^MAN,

שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  7. 3000 ש"ח ועוד של ASUS ב-pchardware http://www.pchardware.co.il/docs/pd2014790734.htm

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by LRa,

כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Crash5,

שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by iyehuda,

מה ההבדל בין ATI RADEON 9000 PRO לבין ATI RADEON 9000?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  15. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  16. בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שיש להם בעיות עם כרטיסי מסך של ATi. מהי הסבירות שבעיה כזאת תקרה גם לי ? (המפרט במפרט המחשב) חוץ מלחבר את הכרטיס לAGP ולהתקין את הדרייברים, יש אולי עוד משהו שאני צריך לדאוג לו ? ובכלל.. אני אמור לדאוג ? :-[

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by ibb,

אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by Dj_Gal,

שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by tomer_et,

ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. Started by King Of Action,

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by bilbo,

אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????

• 6 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים