כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
לכל התותחים בתחום כרטיסי המסך, הזמנתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 וקיבלתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 A באף מקום לא רשום מה ההבדל.... מה גם שיש משהו מוזר כי יש לי כרגע 2 פרוספקטים של אותו כרטיס ובאחד רשום שהכרטיס PCI-E 2.0 x ובאחר רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x באתר של Asus, בכתובת http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=48Fdihmj8luGFa8u&templete=2 שזה הכרטיס EAH5770/2DIS/1GD5 (לא ה- V2) רשום תחת Overview, שהכרטיס PCI-E 2.0 x I/O וב Specification רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x 1) מה ההבדל? 2) מה נכון? 3) מה האות A בכרטיס V2? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איך הם משפעים על ביצועי הכרטיס מסך באחוזים
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך 4870 של Palit אבל אין לו את יציאת ה-S-video שהייתה לי בכרטיס הקודם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה, וראיתי מתאם מ-VGA ל-S-video אבל רשום שהוא יעבוד רק אם הכרטיס תומך ב-TV-out. איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף הבנתי שיכולים להיות בעיות יציבות בפתיחת הכרטיס ועוד כל מיני בעיות תמליצו לי מה יותר כדאי? תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: DFI LANParty UT X48-T2R ראם: 4096MB כרטיס מסך: radeon hd5770 1024mb מעבד: Quad Q9550 דיסק קשיח: 500GB מסך: samsung bx2450 led אוקיי, שמתי לב שב- Catalyst Control Center יש אפשרויות "חדשות" בלשוניה של הגיימינג סימנתי באדום Morphologital filtering Enable Surface Format Optimization הבנתי בערך מה הם אבל הייתי רוצה קצת פירוט ואם זה מועיל (חסרונות יתרונות) עזרה -------------------------------------------------------------------------------- באפשרות Pixel format יש שם כמה אפשרויות מה ההבדל בין: Ycbcr 4:4:4 ל RGB 4:4:4 Full RGB אשמח לקבל על זה פרטים מה יותר טוב? מה מתאים למחשב שלי? על מה זה משפיע וכו' תודה לעוזרים ובכללי ממי שמבין, מה להגדיר ב-3D שיהיה הכי מת…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-