עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by boomertm,

שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by blizzard20,

שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה

7. Started by or_y,

שלום. אני משתמש לצרכים משרדיים במחשב די ישן. לאחרונה קיבלתי מסך 27, תומך 4K. נראה לי שהכרטיס מסך מגביל אותי לרזולוציה נמוכה יותר. אם זה יעזור, אני רוצה להחליף כרטיס. הצרכים הם משרדיים בלבד, לכן אין צורך בכרטיס יקר במיוחד. צירפתי תמונה של מה שיש היום. תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. האם יתכן שבספקית כרטיסי המסך נקטו בטקטיקה פסולה בכדי להרוויח נקודות בונוס בביקורות?לכתבה

11. איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Silencer,

התחלנו מהלך לריכוז הידע בתחום החומרה הנדרשת למחשבים לגרפיקאים, ויש הרבה מחלוקות בנוגע לכרטיסי המסך המומלצים לעריכה גרפית סוגים שונים. אם יש כאן אנשים שמבינים בנושא - נשמח לקבל עזרה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. אז אוקיי אני מתכוון לקנות השבוע כרטיס חדש{יש לי 7600GT כרגע} וחשבתי בכיוון של ה-hd3850 גרסת ה-256...מה אתם אומרים ללכת על זה או לא?אני יכול לקנות רק השבוע ואני יכול להגדיל תתקציב בעוד איזה 50-80 שקל...מחכה לתגובות. ז"א המעירכת שלי היא: e6300 2 gb hec 400w

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום! יש לי מחשב לא חדש אבל טוב ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי לטובת משחקים. אני מעוניין בכרטיס שיפעיל את רוב המשחקים כיום ובעתיד הקרוב, אני לא צריך מפלצת ולא חולה פיקסלים וריבוי מסכים. התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח. אחי באילת לכמה ימים ויכול לקנות בק.ס.פ. או אייבורי או כל חנות שקיימת שם, ככה שאפשר לקנות כרטיס יותר טוב ביותר זול. תודה לעוזרים. מסך: VIEWSONIC 19" VP930 1280*1024 אולי אשדרג בקרוב למסך רחב, שוב לא הרזולוציות הכי גבוהות. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb West…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by GasPipe,

אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by shay820,

שלום לכולם רכשתי את הכרטיס מסך (לפני שבוע)וחיברתי לתוכו 3 מסכים ,שניים בחיבור DVI ואחד חיבור אנולגי ,ביומיים הראשונים הכול היה בסדר והיום המסכים מראים מין ריצודד או מלבנים קטנים על המסך ,לפעמים זה בא ונעלם נכרטיס מסך לא משמש למשחקים.התקנתי את הדריבירם הכי חדשים ,ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.