עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

אני בעל GF4, איך אני יכול ( בריווה טיונר למשל ), לאפשר שהוא יחשוב שיש לי nv30 ? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין מסך 19" זול ב1500-1600 ש"ח או את ה IIYAMA

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by dino,

Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  7. אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by guru,

כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dj_Infernal,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה IIYAMA 19 PRO 454 ..אבל מצאתי תרד שנאמר שם שמבחינת איכות תמונה המסך הזה לא שולט. בתור אחד שיושב מול המסך בין 3 ל 4 שעות ברציפות על הקיובס חשוב לי מאוד תצוגה ברורה ואני לא רוצה לסבול מכאבי עיניים וראש לאחר שהייה ארוכה מול המסך . התקציב אומנם עומד על 2500 אבל אם יש משהו במחיר יותר סביר שנותן תמורה מעולה למחיר אז לידע אותי . תודה מראש !

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אז אחרי שהתייעצתי בחברי בפורום הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משני הכרטיסים האלה: 1.את זה עם 64 mb זכרון. 2.או להוסיף עוד 150 שקל ולקחת את זה עם 128 mb? האם הכרטיס השני מגיע עם קופסא או ככה? האם הוא שווה את התוספת של המחיר בשביל עוד 64 זכרון? תודה מראש!

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. תנו תגובות!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  18. אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. לפני כ 3 ימים קניתי מ PCH Redaeon 9000 Pro 2 של ג'יגהבייט מהרגע שחיברתי אותו הוא לא עבד אז שמתי את הג'יפורס 2 שלי והכל עבד בסבבה עכשיו חשבתי אולי הכרטיס יעבוד שאני אשדרג אותו בוינדוס אבל עדיין לא עובד .... בדקתי את המתח של הכרטיס והוא על 1.5 אז מה אתם אומרים ? ניראה לי אני אקח איזה ג'יפה 4 MX בשביל ראש שקט כדי ??

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  20. אני מדבר על הכרטיסים 9700non pro/9700 pro . איזו חברה הכי טובה מבין הבאות : SAPHIRE POWERCOLOR 3D CONNECT

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by Kenny,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. השאלה למעלה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  25. כמובן שאם יש תגובות על כרטיסי NON-PRO אז בבקשה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים