כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני כמעט ולא משחק, אולי HEROES V במקסימום. יש לי כרטיס מסך מובנה X3100, רציתי לשאול אם יש לי טעם לקחת כרטיס מסך יעודי? היעוד שלי כמו שאמרתי יותר עבודה משרדית, סרטים לרוב, ומשחקים ממש בקטנה. המסך הולך להיות 2007WFP, ואולי אחרי זה אני יחבר אותו לפלזמה. המלצות בבקשה. תודה יבגני
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת... מה זה סינכרון הנכי או vertical synchronization מה זה עושה? לפי מה שהבנתי זה מוסיף עוד fps במשחקים(לדוגמא counter strike) מה ההשפעה של ביטול או הפעלה של האופציה במשחקים והאם שווה לי להפעיל אותה או לא... מדובר בכרטיס nvidia gtx 570 ובכלל בכרטיסים שלהם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש קשר בין סוג כרטיס המסך לתצוגה בשולחן עבודה? :-\ יש לי מסך LCD 19 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 128MB ואני עובד ברזולוציה מירבים 1280*1024 כרטיס חזק יותר יתן תצוגה יותר טובה או יותר נוחה לעיניים למשל?יש קשר בין הדברים? עוד שאלה, המחשב לי פנטיוםD עם זכרון DDR2 512 553MH,על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 350 שקל ושיהיה נורמלי?
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב כבר אני לא מבין מה הולך בכרטיסים יש 8800GT ו 8800GTS שבהם יש 8800GTS 640MB ו 340 ועכשיו אני מבין שיש 8800GTS 512MB שהוא בעמצם עם ליבה של G92? עכש ב 8800GT יש אותו רגיל עם 512MB ויש אותו 8800GT 512MB עם ליבה 92G עם משהו יכול לדרג מה יותר טוב מימה כי אני מבין ש 8800GT עדיף על 8800GTS 640MB אבל נירא לי ש 8800GT G92 נחות מה 8800GTS 512MB G92 כי עם לא אני לא מבין את ההבדל במחיר שלהם של איזה 500 שקל אחרי הדורג בטוח נוידה משהו יכול לסדר פחות או יותר עם ATI ביחד עם נוידי כלומר עם אני מבין נכון ה HD3870 הכי נחות מכולם ואיפשהו ליד ה 8800GT הרגיל צריך ה 2900XT להשתבץ ומה בכלל עם ה HD3870 X2 הוא עדיף עליהם או באזור רמה של מי?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם זה בעצם אומר שעם מתאם DVI ל-HDMI , אני אוכל לקבל מכרטיס המסך גם וידאו וגם סאונד?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS כמה שאלות יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה? ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"? תודה
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לוודא אם המידע שנימצא ברשותי הוא נכון או לא. הנושא שאליו אני כותב הוא ממשקים שונים לכרטיסי מסך. אז זה מה שאני הבנתי, מהפורום: ממשק AGP: מיועד לכרטיסי מסך,נמצא בלוחות היותר חדשים, (שמתחילים להיות ישנים אם כניסת חריץ ה-PCI EXPRESS לשוק) שתוכנן במיוחד עבור הדרישות הגבוהות (וההולכות וגוברות) להעברת גרפיקה תלת מימדית. נ.ב. יש לו ערוץ גישה, המוקדש לו במיוחד, לזכרון הפנימי של המחשב! אפיק PCI-X: קיצור של PCI-EXTENDED, הוא בעצם הרחבה (שדרוג) לאפיק ה-PCI הישן ומטרתו היא לספק הרבה יותר רוחב פס (אפיק ה-PCI הישן יכול להעביר 133MB/S בעוד PCI-X מספק 1GB/S ויותר) ובאותו זמן להיות תואם באופן מלא לכרטיסי ה-PCI הישנים..כרגע הוא נמצא אך ורק בלוחות לשרתים והומצא על מנת לספק עוד…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 16:9 רציתי לדעת איך אני אומר למחשב שיעבוד ככה (גם במשחקים וגם בשולחן עבודה) עוד שאלה לא קשורה מה זה הFireGL הזה של ATI מה ההבדל מרדאון?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-