עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cynicoren,

שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nir47,

מה דעתכם על הכרטיס הזה מישהו התנסה? קנה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HUNTI,

על איזה מסך 19 אינץ' אתם ממליצים עד ככה 1500 שקל?? או שבסכום כזה עדיף לקחת 17 אינץ' אכותי? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה לכ. מסך. אני מתכוון לחבר אותו לטלוויזית LCD כדי לראות בה סרטים. השאלה היא: איזה כ. מסך אני צריך? יש לציין שאני לא ממש משחק משחקים על המחשב. צריך בבקשה תשובה בדחיפות. נדב.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. 1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by urinka,

הי נתקלתי בכרטיס הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6870&CatCode=80 שמיועד לקליטת שידורי לוין באמצעות צלחת האם יש בארץ חנויות שמוכרים כרטיסים אחרים לשם השוואת תכונות ומחירים והאם משהוא ניסה את הכרטיס הספציפי הזה או אחד אחר שנמכר בארץ ישי לו חות דעת האם יש אתר שנותן סיקורי חומרה על רכיבי מחשב מסוג זה (רצוי מאוד בעברית) תודה מראש urinka

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by night-fire,

אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by X-Style,

אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?

13. התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tamir6066,

הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by SerenB,

אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by Da-Funk,

איזה ? יש מליון..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by domuzy,

פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אז ככה אני משוטט לי בכיף ברחבי האינטרנט שפתאום אני נתקל בכתבה דיי מעניינת..!!. על כרטיסי 6800Ultra של חברת Gainward עם זיכרון של 512MB....(אני חשבתי לשנייה..512MBx2...כלומר 1024MB בSLI..."חרא קדוש"..או "ישו הצלוב"..)... והמחיר...אוייש המחיר..!!..קצת יותר מ700 יורו לכרטיס בודד...(בסביבות ה4100 ללא מע"מ)....או בSLI שזה משהו כמו 1500 יורו (בסביבות ה8200 שח ללא מע"מ)...וזה המחירים של החברה...והמדינה לא צריכה להרויח..כל מהכס וזה...אני נותן לזה...SLI באיזור ה10,000+... אז הנה הכתבה ישירות מהאתר של The Inquirer http://www.theinquirer.net/?article=21408 ואחרי זה היה עוד כתבה על כרטיס ATI כאלה... שהנה התשובה לnVidia http://www.theinquirer.net/?article=21407 The GPU World War 4 The…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. לא מצאתי מקום יותר טוב לשאלה חשבתי על זה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815100049 יש אולי משהו אחר יותר טוב או שנותן תמורה יותר טובה? * לא מוגבל רק לכרטיסי טלוויזיה שיש בישראל, אני מזמין מאיביי או מארה"ב דרך כתובת וירטואלית.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. כרטיס להכנסת דגימות לפרמייר וצפיה ישירה בטלוזיה והקלטה בוידאו. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.