עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PSben,

חיבור של 2 מסכים למחשב זה עסק פשוט, רוב הכרטיסים באים עם 2 חיבורי DVI. אבל מה קורה אם רוצים לחבר 3 מסכים? המוטיבציה היא שיהיו לי חיבורים קבועים ל-2 מסכים על שולחן העבודה, ועוד טלויזיית LCD. מה דעתכם? האם 2 כרטיסי מסך על לוח אם עם SLI/crossfire, בלי הפעלה של SLI/crossfire יתן מענה לבעיה? האם מישהו אי פעם ניסה?

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by nim901,

אז ככה נכון יש 3 חוטים? אדום לבן וצהוב? אז אני מנסה למשוך חוט שיגיע לסלון .. למטה ואין לי כבל מספיק ארוך אז האם אני יכול לחבר נגיד כבל אדום לכבל הצהוב שלי? האם זה יעביר וידיאו ?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by barakav,

אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.

5. Started by gilon,

יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  6. מישהו יודע מה האיכות של החיבור יחסית לקומפוננט S-VIDEO וכו' (הטלויזיה תומכת במספר רזולוציות כמו 800X600) ? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.

8. כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by Hr44,

כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by tronado,

אפשר לחבר בין שני כרטיסים שונים לדוגמא בין 6600gt 6800ultra או 78000?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. שלום רב! יש ברשותי כרטיס מסך GEFORCE 8800GT של LEADTEK עם ליבת G92. הכרטיס במנוחה על 47 מעלות ויש גם מספר משחקים שהוא נשאר על אותה טמפרטורה. שמתי לב שיש משחקים שהטמפרטורה עולה דרסטית כגון BIOSHOCK.. אחרי שאני מסיים לשחק אני נכנס לתוכנה EVEREST כדיי לבדוק טמפ' ומגלה שהטמפ' נמצאת על 70 מעלות.. האם זה נורמלי? תודה להברות!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by avimw,

יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg

15. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

17. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by mc_elad,

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by hatzhaik1,

קיבלתי כרטיס שאני לא יודע בוודאות אם הוא תקין וכרגע הוא לא עובד הכרטיס הוא ati 2600 agp x8 יש לכרטיס חיבור של 6 פינים שנראה לי לספק כח השאלה היא האם בגלל שלא חיברתי אותו לספק זה לא עובד (אין לי מתאם כזה של ה 6 פינים)

20. Started by tm1988,

רציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים תומכים במסך מפוצל, כלומר, רואים משהו אחד במסך מחשב ומשהו אחר בטלויזיה. הכרטיסים שאני רוצה לדעת זה: GF 6600GT ati x1600 pro

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by SixKiller,

שלום.. לפני חודש בערך קניתי.. Radeon 9600XT 128mb הוא עבד בסדר שבועיים-שלוש.. ואז הוא פשוט נדפק.. התחיל להראות ארטיפקטים שלא קשורים לכלום בכל מסך.. אז הלכתי להחליף אותו... אין להם אותו סוג.. יש להם בנתיים.. רק 9550 256מגה בייט במקום.. והבנאדם אומר לי שה9550 לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 שלי... ואני יעני לא מבין... זה לא נשמע לי הגיוני... על כל מה שאני מבין עד עכשיו... שילמתי על ה9600אקס טי 128 - 800 שקל... והוא אומר לי שה9550 אותו מחיר.. ושעוד שבועיים מגיע להם 9600XT 256mb Bravo שהוא טוב יותר מ2 הכרטיסים... לא רק בגלל שהוא 256.. אלא גם בגלל שהוא Bravo... אז השאלות שלי.. Radeon 9550 256mb לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 כמו שהבנאדם אומר?..(כי לי זה ממש לא נראה..) ואם שווה לי עוד…

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by gemer4ever,

האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס

23. Started by shimonsky,

לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by Enable,

אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים