כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
קניתי GT250 אבל אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא מבצע BOOT, המסך שחור, שום צליל. חיברתי את המחברים של הספק לכרטיס. אני חושב בכיוון של ספק אבל מה ההגיון יש לי משהו סביר CHIFTEC 550EW מה דעתכם? מה זהעוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה מה ההמצלה שלכם לכרטיס מסך עד 700 ש"ח, למשחקים בינוניים בעיקר RPG, למסך 22'' תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הלוח אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) מיועד למשחקים בעיקר וסרטים 1080PHD שיגיב מי שמבין, תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים ? שיהיה עם ציאת HDMI ... מה הכי טוב ?ויתמוך טוב בטלוויזיה 32 אינץ'....!!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-