כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בביקורת זאת נבדוק האם לכרטיס המסך עם הקירור הפאסיבי של Sapphire יש מקום בשוק, או שמא ביצועים תמיד מחייבים רעש לכתבה: http://hwzone.co.il/r7-250-ultimate-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים? http://www.techpowerup.com/167975/Colorful-Unveils-Fanless-GeForce-GTX-680-Graphics-Card.html סוף סוף יש מצב להרכיב מפלצת שקטה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט מבוסס IGP ומתלבט מה נכון לקנות. חשובה לי איכות צפייה בוידאו. אני כרגע משתמש ב-G41 והוא ממש דפוק לוידאו. אין שום תיקון ל-tearing. זה מרגיש כמו לשחק משחק בלי vsync ומי שרגיש לזה יודע למה אני מתכוון. אם מרכיבים במחשב כרטיס מסך בסיסי כמו ה-5450 הבעיה נעלמת וכיף לצפות בוידאו. אני מתכוון לקחת מפרט מבוסס Core i3-2100 + H67 והשאלה שלי האם אינטל התעלו על עצמם בדור החדש של המעבדים הגרפיים ומטפלים בוידאו כמו שצריך או שהם עדיין מחפשים את עצמם. אני משתמש ב-VLC וצופה בכל מיני תכנים, כולל הורדות מהאינטרנט בקידוד XVID ו-H.246. כרגע עם XP, במחשב החדש יהיה WIN 7. בעתיד אקנה כרטיס מסך למשחקים אבל לא עכשיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שני מסכים, אחד מהם יהיה שלי ואת השני אמא שלי תקבל... המסכים הם SAMSUNG 753DFX שאצלי כבר 3-4 שנים (והוא במצב מצוין שמור ביותר) ו- SAMSUNG 793DF חדש חדש ד"א המחירים שלהם כמעט זהים אז איזה מסך לקחת?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בשביל זה תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-