כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://3dmark.com/3dm06/15487489 sapphire 6850HD CROSSFIRE X2 amd x6 1075t
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
NVIDIA שחררה כיום את חבילת הPhysx שלה יחד עם דריוור 177.83. הדריוור מכיל בהתקנה גם את דריוור הPhysx החדש, הv8.08.01. חבילת הPhysx ניתנת להורדה ביחד עם: Unreal Tournament 3 - PhysX Mod badaboom Video Transcoding: 30-day Trial Beta Warmonger Full Game Folding@home - Join The Fight Against Cancer Sneak Peak: Nurien Demo Sneak Peak: Metal Knight Zero Demo The Great Kulu: Technology Demo Fluids: Technology Demo GeForce Graphics Driver - v177.83 גודלה הכללי של כל החבילה הוא 2719.00MB (כמובן אם אתם בוחרים להוריד את הכל) ניתן להוריד אותה לWindows XP 32Bit/64Bit ולWindows Vista 32bit/64bit לתמונות, מידע והורדה, כנסו לקישור הבא: http://www.nvidia.co.uk/content/force…
-
- 113 תגובות
- 18k צפיות
-
-
ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו.. השאלה איך אני עושה את זה? הכרטיס הוא 4870 ד"א
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי איזה שבוע שלפעמים היו עיוותים קטנים, לא משהו ששמים לב, המסך החל להראות סימני גסיסה. אתמול כשחזרתי הביתה והדלקתי אותו גיליתי את הדסקטופ היפה שלי מרוח לגמרי. כאילו שמתחו את הצדדים מעבר לגבולות המסך, ואז התעסקו עם ההגדרות שמותחות אותו בעגלגלות. אין לי, עד כמה שידוע לי, שום דבר שיכול לגרום לכזה דבר ליד המחשב, ולא נוסף שום חפץ לשולחן שלי או לסביבה בזמן האחרון אגב, ניסיתי כמובן לשנות הגדרות של המסך והכל - שום דבר לא משתנה אבל גם רזולוציות ניסיתי
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט בצד משחק ברזולוציה 1280*720 זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף. קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר. האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי? האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך? האם יש המלצות אחרות לכרטיס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הממהירים המומחים עשו את המתבקש מהם, הוציאו החוצה את מיכלי החנקן הנוזלי - וניפצו את השיאים הגדולים של מבחן ה-3DMark לכתבה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה עדיף, GTX275 או HD4890 ? ולמה? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6420 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E 128MB Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB OCZ 2GB (2x1024MB) DDR2 800Mhz Dual Channel ספק כוח של חברת CD-GAL בעל 420W מסך מחשב- W2261V - LG תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הכון אם לא אז תעבירו. אני רוצה להקליט סרטים וסדרות מהטלוויזיה למחשב. האם אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה? ואם כן על איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בעוד כשבועיים מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש. בתקציב שלי מדובר בכ- 2500 ש"ח לכרטיס. השאלה היא מה כדאי: GIGABYTE GEFORCE 7950GX2 GIGABYTE GEFORCE 8800 GTS תודה מראש על העזרה ואם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע (רק יש לי אנטי ל ATI )
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-