כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הווינדוס 7 מעדכן אותו אוטומטית.השאלה היא איך לבטל את האפשרות הזאת בווינדוס. נתקלתם בעיניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן יחסית שהרבה זמן לא שדרגתי, עד כה הוא מילא את תפקידו כמו שצריך אבל לאחרונה הכ.מסך התחיל לעשות בעיות (GEFORCE 3 TI 500) ובנוסף קיבלתי TV "22 וחשבתי לחבר את המחשב לTV רק שהכ.מסך הישן לא מאפשר זאת. אני צריך כרטיס בינוני שיתחבר לTV ויתן תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר. אני אשתמש בו לאינטרנט מדיה וקצת משחקים. לTV יש חיבור VGA DVI ו HDMI, הציעו לי כמה כרטיסים שיש להם חיבור HDMI להלן: Asus Radeon HD4650 1GB 128bit DDR2 AGP AH4650/DI/1GD2 Asus Radeon HD3450 512MB 128bit DDR2 AGP AH3450/DI/512M אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, תראו אחרי התענינות די עמוקה בעניין עדיין נישארתי בסימן שאלה בקשר ל-4 הכרטיס הנ"ל: HD5850 , HD5750 , HD 5770, HD5830 בעצם שמסתכלים ב- 4 רואים שיש שינוי במהירות המעבד והזכירון בכל אחד מהם, למשל ב- 5750 המהירות היא 4600GBS לעומת ה- 5850 שהוא רק 4000GBS , מה שבעצם אני מבין ש5850 טוב יותר רק במהירות המעבד 725 לעומת 700 ב-5750 וכנ"ל לגבי השאר. עכשיו איך אני יכול לדעת באמת האם הכרטיס מסך טוב יותר (והאם שווה לשלם פי 2 עבורו בשביל תוספת של 25), ואיך בעצם אני קובע את הרמה\ביצועים של הכרטיס מסך?? (מקווה שהבנתם) תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-