עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה

2. Started by codec,

למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by game kILLer,

אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by leahd3,

שלום יש לי cfx sapphire hd7870 mgh המאווררים בכרטיס השני שלי מתחילים להיות ממש איטטייים 20% הראשון -1250 השני - 1150 80% הראשון 3500 השני -3200 הגרסא היא ה דיול פאן תמיד יש לי בעיה עם הכרטיסים האלה אפילו היה לי 6950 עם אותה בעיה יש למישהו מושג או עבר את אותה חוויה? לא נורא סידרתי המאוור היה על מהירות קבועה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by uzi4u2,

מדובר ב GTX670 של חברת GIGABYTE. אני לא מכיר את מחירי השוק של המשומשים כל כך אז כל עזרה תתקבל בברכה! (אכן אכן אני יודע הגיע הזמן לשדרג)

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  9. שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, התכוונתי לקנות בשבועות הקרובים מחשב שיכיל את כרטיס המסך GTX 560 TI, התקציב שלי הוא עד 1350 שקל. ייעוד הכרטיס הוא עבור עריכה גרפית במהלך קורס עריכת וידאו, דרך התוכנה Adobe Premiere. בניגוד לציפיות שלי, ראיתי שGTX 660 TI של Gigabyte יצא במחיר שערורייתי של 2119 שקל בTMS, וזה של Gainward במחיר 1746 שקל (סביר יחסית) ב-IQPC. לא נראה לי הגיוני שבTMS כרטיס של 300 דולר יהיה כ"כ יקר וכ"כ צמוד לGTX 670 שעולה 100 דולר יותר בחו"ל. זה צריך לדעתי להיות בסביבות 1500-1700 שקל בארץ. בכל מקרה, מה דעתכם? האם המחירים של GTX 560 TI וGTX 570 צפויים לרדת בעקבות ההשקה של GTX 660 TI? מתי יצא GTX 660/GTX 650 TI ואיך הוא ישפיע על המשוואה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ran-erez,

בתהליכי רכישת מחשב חדש I5 או I7 (סדרה 8), זיכרון 32GB, דיסק קיים Samsung 840 EVO 256GB, ספק קיים Corsair TX 750W משחק פעם במספר חודשים, הכרטיס מיועד לשימוש 3-4 שנים. המחשב מחובר ל TV ברזולוציה מקס 1080. כרגע משתמש בכרטיס מסך ATI HD5870 vipor, תגידו אתם אם יש מה להחליף. מחפש כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. תקציב 800-1300 (אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה). תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by dudu2683,

שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by אוריפ,

היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by zod1ac,

קניתי לפני שבוע ככה X1600PRO הוא מקבל ב 3DMARK05 3.4K אמרו לי שהוא אמור לקבל 4K+ המפרט שלי. amd 3800+ AM2 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5413 512 * 2 kingston 533 x1600pro connect3d מה זה יכול ליהות? זה צואר בקבוק או מה? ד"א אני מצליח להתקין רק את הדריברים שבאו עם הכרטיס בדיסק. שאני מנסה להתקין את הרגילים של ATI זה עושה לי שגיאה [מסך כחול אחרי הריסטרט] תודה. לעוזר

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by Imtheman,

אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים ? שיהיה עם ציאת HDMI ... מה הכי טוב ?ויתמוך טוב בטלוויזיה 32 אינץ'....!!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי כרטיס מסך radeon x800rx (לפי מה שהבנתי RX=GT) ויש לו יציאה של high definition output לטלוויזיה (בין השאר) רציתי לדעת איך אני מחבר מהיציאה הזאת לטלוויזיה רגילה (שהחיבור בה הוא AV צהוב לבן אדום לפי מה שהבנתי מן RCA רק עם צבע נוסף...) קיבלתי עם הכרטיס חיבור של אדום ירוק כחול ניסיתי לחבר לטלויזיה דרך האדום ירוק כחול והתמונה הייתה בשחור לבן... ואז כשהווינדוס עלה כבר לא הייתה תמונה בכלל בנוסף כשמחברים את הטלוויזיה ומסך רגיל ביחד המסך שלי כותב out of range תודה...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by the_saint,

לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  25. החברה הטאיוואנית מצטרפת אל אסוס והופכת לאחד מהבודדות שמתכננות להציע לנו כרטיסי Radeon RX 6800 ו-Radeon RX 6800 XT שמבוססים על עיצוב ייחודי ובלעדי במקום זה שהגתה AMD עצמהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.