כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם החדש של AMD לא מרסק את התחרות, אך בכל זאת מציע אלטרנטיבה טובה שתהפוך לטובה אפילו יותר כשהמחיר ירד מתחת לעלות המומלצת לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-r9-380x-הושק-עם-מחיר-נמוך-יותר-מהחזוי/
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב נייד עם הנתונים הבאים: מעבד T5500, עם 1 GB זיכרון DDR2 677mh, לוח אם intel 945 chipset, עם כרטיס מסך onboard GMA 950. כעט אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב, לא משהו רציני ויקר, כרטיס שיתאים למחשב שלי, שיוכל לעלות משחקים עם גרפיקה חזקה, באיכות הבנונית שלהם ברמה טובה מאוד. אך לצערי אני לא מצליח למצוא מידע בנושא, כל הכתבות והסקירות הן על כרטיסים גרפיים של מחשבים נייחים. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לנושא או שיוכל להמליץ לי על כרטיס מסויים אני אשמח מאוד! (עזבו Driectx 10..)
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
צריך מסך CRT 17 תקציב : 1000 + - שימוש: משחקים. מנסיון מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה מסך 19 אינץ LCD מומלץ בתקציב של 2500 ש"ח מקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אחרי כל הדרייברים וכל העידכונים מי מבין השניים עדיף? גם בDX10 מי עדיף?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב:600 ש"ח מפרט: motherboard:gigabyte g1 sniper b5 cpu:intel core i3 4160 ssd:intel 530 sata 120GB hdd:seagate 1TB 7200 current gpu:sapphire ATI5670 1GB ram: Corsair DDR3-1600 2X4GB Power supply:Corsair VS Series 350W מסכים יש שתיים dell 2209waf haier le39b50 העבודה שלי מתחלקת לשלושה מצבים בעבודה משרדית אני משתמש בשתי המסכים במצב extended גיימינג במסך השני במצב split screen עם קונטרולרים של הPS3 (כשבאים חברים) במצב הזה האיכות פחות חשובה לי אלא שהמחשב יריץ את המשחק (מה שהכרטיס מסך כרגע לא מצליח יותר מידי) גיימינג במסך הראשון (המסך הראשי שלי) כשאני משחק לבד בגיימינג כבד (כמה שיותר כבד שהמחשב יצלי…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ההבדל בינהם זה 200 שקל, השאלה על איזה מהם עדיף ללכת ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מהכרטיסים האלה שניהם עולים בערך כ 500 שקל שניהם עם 256 זיכרון וגם שניהם של אותה חברה (LEADTEK) ???
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-