עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by darkeli,

יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by ychig,

למשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by SilentD.M,

מהם האפשרויות העומדות לפני? ומי הכי מומלצת? הספק הוא Seasonic 400W. היום קניתי את המסך-1920x1080 ואני רוצה להזמין את המחשב עוד היום, אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. יש לי לוח לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך מובנה (integrated ati radeon x1250 based). חבר הביא לי את כרטיס המסך הישן שלו (radeon 9600xt 256m). מה עדיף- להישאר עם המובנה או להתקין את ה- 9600xt? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AsafShviro,

שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם

16. Started by Inertia,

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by jonathanshr,

שלום אני זקוק לגוף קירור + מאורר לכרטיס מסך 8400GS low profile מצאתי באינטרנט רק מאוררים אבל יש צורך גם בהחלפת הגוף תודה מראש על העזרה, יוני

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by shikaka33,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Or94,

לחבר שלי יש מחשב עם מעבד I7 920, זיכרון 6GB ושני כרטיסי מסך HD4890 VAPOR-X בCF. היום רוב המשחקים לא תומכים בשני כרטיסי מסך והוא מתלבט אם כדאי לו למכור את שני הכרטיסי מסך ולקנות GTX480 או GTX470. איך הGTX470 או הGTX480 ביחס לשני HD4890? יש לו מארז HAF932 וספק של CORSAIR 850W.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by SinfuL-,

ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. יש לי מסך acer 23.6 והיום קיבלתי עוד שני מסכים 17 lcd אבל המרובעים לא 16:9 בכל אופן חיברתי אחד מהם בנוסף לacer שיש לי כאילו שני מסכים מחוברים אני מצליח לראות בשניהם אותו דבר. איך אני עושה שבמשחקים התצוגה תתפצל בניהם ? הכרטיס שלי 5770 ורציתי לדעת האם המסך ה17 אינץ בעצם יגביל אותי ? מצד הגובה של המסך ה17 הוא טיפלה יותר נמוך מה23.6 כי הוא מרובע אזי הם דיי דומים בגובה כרגע אני מעוניין לחבר 1 של ה17 אבל בקרוב אני יקנה מתאם ויחבר גם את השני מה אתם אומרים אפשר לעשות שני מסכים 17 +אחד 23.6 ? מצד המראה זה נראה טוב האייסר באמצע ומיצדדיו השניים 17

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. כאשר מציגים סרט ב-MEDIA PLAYER או תמונה במציג התמונות של WINDOWS, המסך הופך שחור למספר שניות ואז מופיעה השגיאה (מצורפת תמונה). לאחר מכן המחשב עובד רגיל. התופעה החלה לאחר שעדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך לגירסא 258.96. הכרטיס מסך הוא FUJITSU GT220 צ'יפ של NVIDIA כמובן. מערכת הפעלה 64BIT WINDOWS 7. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מהדיסק שמגיע עם המחשב והתופעה עדיין קיימת גם בדרייבר הישן. החום של ה-GPU נורמלי בסביבות 64 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.