כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז אתמול יצא סופסוף הדרייבר החדש המדובר של NVIDIA והנה מספרים של Heaven 2.0 שהרזולוציה היא 1680 על 1050, הכל על הכי גבוה עם אקסטרים טסליישן: לצורך השוואה, דרייבר 197.41 (שניים לפני החדש): Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS:23.4 Scores:590 Min FPS:5.8 Max FPS:53.6 Hardware Binary:Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system:Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags:2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model:NVIDIA GeForce GTX 470 8.17.11.9741 1280Mb Settings Renderirect3d11 Mode:1680x1050 8xAA fullscreen Shaders:high Textures:high Filter:trilinear Anisotropy:16x Occlusion:enable…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי לכולם, אילו מבין הבאים יותר טוב ומומלץ למשחקים? וזה בגלל ההתלבטות בין מחשבים ניידים.. ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memory או יצרן : NVIDIA® סוג : NVIDIA® GeForce® GT 330M עם טכנולוגיית CUDA™ כמות זיכרון : זיכרון VRAM ייעודי בגודל 1,024 MB ניתן להרחיב את זיכרון הגרפיקה הזמין על ידי הוספת זיכרון המערכת, באמצעות טכנולוגיה TurboCache™: עד 3,769 MB מתוך זיכרון מערכת מותקן בגודל 6 GB, ועד 4,606 MB מתוך 8 GB זיכרון מערכת (במערכת הפעלה של 64-bit מותקנת מראש). סוג זיכרון : DDR3 Video RAM (Video RAM יחסי וזיכרון מערכת משולבים)
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 4890 לHD5770. המחשב שלי Q9400 3.2GHZ 5GB 800MHZ זכרון כרטיס מסך HD4850 לוח EP43 D3SL ספק EZCOOL 500 W (לא מעוניין להחליף אותו ) WIN 7 ultimate 64bit
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בונה מפרט לחבר ישמח לשמוע עצות ביקורות וכו ...הכרטיס יבחר לפי שיקולי מחיר והתאמתו לתקציב המפרט. כרגע חשבתי על ה5850,5870 GTX 470 480 -יודע שמאוד חמים חח ישמח לשמוע עצות .
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , אף אחד לא הגיב לי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אז חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-