עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bora-aa,

יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by asafgolan,

כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by sh2006,

All In Wonder 3650AMD/ATIהיכן אני יכול לקנות את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by kman888,

קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by crovei,

לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by AVI.S.T,

כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, קבלתי המלצה חמה בפורום של מפרטים למחשב על כרטיס המסך- [h=1]MSI GTX970 GAMING 4GB[/h]אני עורך וידאו בתוכנות אויד ופרימייר, עובד על קטעים לא כל כך ארוכים אך מרובי שכבות לרוב, האם הכרטיס הזה מצדיק את ההשקעה בו או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ואולי לחפות על זה ברכיבים אחרים? תודשה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

13. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

14. Started by imac,

קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר

23. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.