עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ac1240,

האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by eletricomuzenza,

שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  3. אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by SharonSx,

רציתי לדעת, עד סוף השנה, איזה כרטיס יהיה משתלם יותר לקנות, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים? תודה,

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by DS,

לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by yanivos,

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by blue wings,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר שיכול למכור לי את nVidia GeForce 9600GT במחיר טוב! (550 ש"ח) עכשיו החברת יצור של הכרטיס אני אישית לא שמעתי עליה אף פעם אז אם מישהו מכיר או יודע אני ישמח לקבל חוות דעת. מדובר בחברה Manli והנה קישור לאתר שלהם ולמוצר שאני מעוניין בו: http://www.manli.com/productsDetail.asp?nID=7&categorys=34&id=362〈=en הכרטיס הוא 512MB אז איך המחיר,איך החברה ואיך הכרטיס..?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by yariv1,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by rtr,

זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by liran315,

היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by Volter,

איזה כרטיס מסך יכול להפעיל AAO(חלק על ההגדרות הכי גבוהות)עם המערכת הזאת? P4 1500 MHZ 128MB OF RDRAM 800 MHZ(אני מוסיף עוד 128) שכחתי משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Sake,

היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by dorratz,

שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by L25,

היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bdofek321,

אם אני פותח את המנעול של הati overdrive יש אפשרות לנעול אותו בחזרה? (hd 6950)

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by original,

מערך כרטיסים של שני HD6950 ושני HD6970 ייקרא למעשה CFX6950/CFX6970? אם לא, איזה מערכי כרטיסים נכללים למעשה תחת השם CFX?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Director,

שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by roes,

מה ההבדל בין: כרטיס מסך DX9 לבים כרטיס מסך DX8, שהתקינו במחשב DX9? יש הבדל בביצועים או במשהו אחר?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by liornet,

ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי. אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)? אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום... ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moshe1x,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by firemebad,

ידוע שבשביל לנצל את DX10 צריך כרטיס תומך+מערכת הפעלה ויסטה. אבל מה בקשר ל -Shader Model 4 ,אם יש לי לדוגמא מערכת הפעלה XP וכרטיס תומך Shader Model 4 ,האם אני ינצל את השיידר או שאני אהיה חייב גם ויסטה. האם יש קשר ישיר בין DX10 לבין ה -Shader Model 4 ?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.