עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ita123,

שלום לכולם , תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים, הם של אותה חברה ועם אותו קירור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 - זה הVALUE PACK ראיתי שהמליצו עליו פה . מה גם שהוא נראה קצר יותר מהכרטיס השני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 - לעומת הכרטיס הזה בעל אותו קירור אבל נראה גדול יותר וגם עולה יותר. תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/graphics/news/2008/11/13/AMD-Details-ATI-Stream/p1 לפ המצגת יש להם תמיכה מאוד חזקה מכמה יצרני תוכנה מובילים - נראה מרשים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. ^ אני צריך שיהיה מEBAY עם תקציב בסביבות ה400. יש אופציית חריגת. שאר המפרט שלי הוא P4 3GHZ, 1DDR. האם המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו בכל מקרה על ההגדרות הכי גבוהות? http://www.ebay.com/ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nirtaz,

בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by yakiri,

שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by isragal,

שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. היי http://img362.imageshack.us/my.php?image=12en0.jpg יש לי כרטיס 2600HD עפי מבדק של התוכנה למעלה הכרטיס בעל ביצועים חלשים בעת ראיית סרט עם קצב מהיר יש פסים שקופים במרכז במסך DVDR או משחקים עם FPS החלפתי דרייבר מספר פעמים ולא עזר התקנתי VISTA מספר פעמים ולא עזר איך אפשר להחליט באם זאת בעיה טכנית ? חומרה ? תוכנה ?

17. Started by nirtaz,

מישהו מכיר את העניין של המרת כרטיסי מסך של NVIDIA או ATI לגרסת הPRO לעורכי וידאו ו3D? קראתי שאפשר לעשות את זה אבל זה לא ממש מובן (GURU3D) האם גם לגרסאות חדשות אפשר? האם גרסה ישנה של NVIDIA נגיד 6600 שעברה המרה לQUADRO תיתן יותר ביצועים מכרטיס מודרני שלא עבר הסבה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Bakshi1,

אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by comablack,

שקט חשוב לי למישהו יש מושג איזה מן החברות של saphir 3dclub palit connect3d וכ וכו יש את הכרטיס הכי שקט אנשים שכבר יש להם את הכרטיס הזה יכולים בבקשה להמליץ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.