כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום,בפבואר אני קונה כרטיס מסך חדש,והשאלה שלי:היא כדאי לחכות לכרטיסים אחרים שיגעו או כבר לקנות 2600xt ? הכרטיס יהיה לשימוש משחקים קלים וסרטי hd ... הקתציב הוא 600 היום וגם יהיה 600 בפבואר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הביצועים של ה-9600gt לאחר אובר קלוק נראה יותר טוב מהרבה 8800gt אם לא מכולם.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 האמנם?!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך דך, 15 אינץ', בסביבות מחיר 1800 ש"ח. איזה הכי מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
או קיי אז סוף סוף הורדתי את המשחקים איזו גראפיקה יש ל- BIOSHOCK זה לא יאומן עם פילטרים הגדרות על מק סימום ו -01024*768 12-30 FPS .. וכן .. 12 FPS זה לא כזה נורא .. איך אמרנו פה פעם .. לכל משחק יש את ה- FPS הכי נמוך שניתן לשחק בו (במשחק ) בכל אופן המחשב ניתקע . ויש לי CRASH DUMP כנראה לזכרונות של הכרטיס מסך .. הקריסה של הכרטיס מסך .. כנ"ל לגבי HL2 .. כאשר את HL2 רק ב- MULTYPLAYER (ראיתי איך זה להיות במפות .. כשלא היה אף שחקן ) המשחק גם קרס ויש לי 100 FPS בכל אופן ישנה בעיה .. ב- Half-Life 2 Lost Coast יש 1001 באגים .. אם תרצו תמונות מ- BIOSHOCK אני אעלה .. זה מדהים .. תבקשו ואני אשים .. אז אם תוכלו לפתור לי את הבעיות למה זה קורה .. נ.ב כשאני עושה בדיקה באתר htt…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בעקבות השרפות הכרטיס מסך שלי אני חושב על משהוא באיזור ה1000 שקל , עכשיו יש לי שתי הצעות - 9800SE - של גקסקיוב (ג'גיקיוב) עם 256 ביט זכרון FX5900XT של אלברטרון עכשיו ההגיון ב9800SE אומר שאולי אפשר להפוך אותו לפרו והביצועים שלו בHL2 ובכל המשחקים המבוססים על המנוע הזה יהיו הרבה יותר טובים משל הFX5900XT , ושני המשחקים שמעוד מעניינים אותי (HL2 וVampireBL) מבוססים על המנוע הזה. ההגיון בFX5900XT הוא שבטוח יהיה לי כרטיס די חזק אבל הוא מבצע גרוע בHL2. עכשיו מה לדעתםכם יותר משתלם ? האם יש לכם הצעות אחרות ? (לא 6600GT , אני רוצה כרטיס מסך עכשיו לא עוד חודשיים) אני מבקש בלי לחרוג מתחום ה1100 שקל עקרונית אם אני אצליח להוציא 1400 שקל מההורים שלי אני אקנה את ה6800LE שיש בזיגזג של POV…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הי, האם GT630 Nvidia יהיה מספיק לעריכת וידאו ב Powerdirector וסרטי FHD MKV ? התקציב הוא 500+ - תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-