עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by T.O.B,

אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by zobb,

מה יותר טוב? כי אמרו לי שהרקולס זו החברה הכי טובה לכרטיסי מסך אבל אני מבין שה9800 סוףףףףף תרשמו לי מה עדיף

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות ריידון 9700 פרו אני מתלבט בין שני החברות האלה מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהשניים וגם עם מחיר עם אפשר? תודה

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by NOVA,

איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by SubX,

אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by inbaly,

אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by shloosh,

האם הוא תומך ב- 100% אחוז?

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי יש לי לוח אם לידטק nforce2 עם כרטיס מסך mx4 onboard. כשאני צופה בסרטים יש הפרעות לבנות, קצת שלג על המסך. יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by e-d-a,

יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by alianyn,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10184 כמו שניתן לראות בurl הזה - ובדיון שמתקיים ב-nvnews להערכתי לא חודש כמעט כלום בnv35 הדבר היחיד ששונה בוודאות הוא מעבר ל256 ביט ובנוסף כתוב משהו מאוד לא ברור לגבי 12 פעולות pixel shader לשעון (אפשרי גם בnv30 כעקרון...) בקיצור משהו לא כ"כ מסתדר לי עם השמועות של הכרטיס הזה מריץ את הדמו עם dawn ועוד כמה אחיות ברזולוציה גבוהה ובאופן חלק - ההבדל בין 256 ביט ל ddr2 כמו שהיה מיושם מקודם לא יכול להיות יותר מ- 30 עד 40% וגם זה רק באפליקציות מאוד מסוימות... (למרות ש-uttar טוען עד 50% - להערכתי קצת אופטימי ויותר תלוי באופטימיזציות זיכרון... = מהירות ומבנה) דעתכם?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by desheh,

שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש

17. Started by Jack_g,

ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם? בבקשה תביאו טיפה מידע....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ראיתי את הv.m במחיר זול , ובחיפוש של תמונות מצאתי רק תמונות של הpro .... רציתי לדעת אם גם הv.m שטוח .

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by מגן,

הזמנתי מסך של CTX דגם PF705 ??לא PR711 הידוע לשמצה בפורום יש לו נתונים מדהימים ביחס למחיר שלו[ 1040 בלבד]ולחברה המצליחה [CTX] והשפופרת מסך שלו היא LG FLATRON עים ביצועים טובים בהרבה מדגם LG F00B שגם ידוע כאיכותי: שימו לב לנתונים: CRT size ( " / cm ) 17 Stripe Pitch (mm) 0.24 CRT type Xtron ® Non-glare / Anti-static / Anti-reflection yes Horizotal Freq KHz 30-86 Vertical Freq Hz 50-160 Pixel Rate ( MHz ) 180 Maximum Resolution 1600 x 1200 PC Compatibility : 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 136 Hz 1024x768 up to 106 Hz 1280x1024 up to 80 Hz 1600x1200 up to 68 Hz כדאי לכם לבדוק ,אני הולך עליו ורציתי לשמוע בקורת ממי ששמע…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by TC,

היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים