כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראג'ה קודורי, מי שהיה דמות מרכזית במאמצי הכניסה של אינטל אל שוק כרטיסי המסך, עוזב את החברה אחרי חמש שנות עבודה ופונה אל סטארט-אפ בתחום הבינה המלאכותית הגנרטיביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם 6600gt מתאים לעבודה לתוכנות cad
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! תודה..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש משו זול כי אין לי שימושים חוץ מסרטים ושימוש בסיסי במחשב. לפני כמה ימים נשרף לי ה4850hd .. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=705 כמובן לשימושים שציינתי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישו יודע אם יש איפה שהוא השוואות בין ביצועים של דריברים לאותו כרטיס מסך? למשל איזה דריבר נותן ביצועים טובים יותר ל כרטיס מסך 6600GT ? והיכן אפשר למצא דריברים ישנים של nvidia גם של צד שלישי ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם מחשב כמו שלי יצליח להניע את ה XFX6600GT (גרסת ה AGP) בצורה טובה??
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שמעו עכשיו יש לי מעבד AMD 955 BE ספק כוח SeSonic 620w וכרטיס 5870.. אני יודע שנכון להיום הכרטיס שלי מצויין (כמובן שלא מושלם) אבל רציתי לשאול איך המעבד שלי יהיה עם כרטיס מסך של נגיד בעוד שנתיים בעלות של 2000 שקל נאמר.. (כמובן שאי אפשר לחזות איזה כרטיסים ומשחקים יהיו אבל בערך) השאלה שלי בעיקרון היא האם יהיה שווה לי בעתיד לשדרג כרטיס מסך? זה לא יצור צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-