עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raped,

שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

איך הוא בתור כרטיס מסך? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים החברה מציעה אחריות לכל החיים על הכרטיס מסך וכמו כן שמעתי שהביצועים של הכרטיס הזה יותר טובים משל 5900XT ומעוד כמה כרטיסים. קצת על הכרטיס

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Skyline GT-R34,

חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by sofix4,

שווה לקחת אותו? הוא יותר טוב מלידטייק?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by aviad28,

שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אתמול הייתי בחנות פוקס פי סי במגדל העמק לקחת הצעת מחיר (יש גם חנות בראשון לציון) הכרטיס BFG NVIDIA FeForce 8600 GTS OC2 256MB עולה רק 600 שקל !! אני שמעתי שהוא מומלץ מאוד למשחקים... (תקנו אותי אם אני טועה) אז עכשיו המחיר ירד.. אם אתם קונים מחשב ואתם לא רוצים להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך אז לכו על זה.... הנה קישור http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197

7. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by voodo,

BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by marking,

בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by saturn,

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by d1v,

אני עומד לקנות מחשב חדש,ולפי הדרישות של Bioshock ועוד כמה משחקים הדרישה היא ל-512 mb . אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת,ה 8800gts 360mb יעשה את העבודה? למרות שזה מתחת ל 512 mb? יש לי 15 אינצ' lcd חלק.. ואם המפרט גם חשוב אז זה מה שהולך להיות : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1496 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤706 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1760 אני לא יודע איזה כרטיס לקחת..כי לפי הדרישות אין פה מספיק mb וחשבתי לקחת את ה HD2900xt אבל הרבה אמרו שלא כדאי,אז מה לעשות ? דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …

• 83 תגובות
    • 8.9k צפיות
  13. Started by galan,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by tomerdx111,

איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by yonash53,

היי, לפני שבועיים קניתי את הshappire 7950 3gb ואני מעוניין לעשות לו boost. לא מצאתי מדריך איך לעשות את זה. ד"א, אם אני מבצע boost אני יוכל לעשות oc בעתיד בלי קשיים? אם אני פשוט עושה oc דרך הamd overdrive כמו שכתוב כאן: http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,2.html זאת אומרת שאני פשוט שם את הclock על 1000mhz, ואת הmemory על 1575 ומריץ 3dmark וfurmark כדי לראות אם הוא בסדר? האם oc בלי שינוי מתח גורם לאיבוד אחריות בtms? תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by XMB,

שלום, שמתי במחשב כרטיס מסך חדש מסוג ASUS Radeon HD5500 מאז יש boot failure במסך פתיחה של המחשב, אחרי 5-8 ריסטרטים המחשב עולה כרגיל. השאלה היא, האם זו בעיה בהרדיסק (Westren Digital 1600AVJS 160GB) או בעיה בספק הכוח (יש במחשב הזה רק HEC 300W עם מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box )? או שזה בעיה בלוח האם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2500#ov תודה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם ASUS A8N-VM CSM ואני מחפש bracket ליציאה ל-TV. היה אפשר להשיג אותו ב-logicpc אבל עכשיו אין אותו יותר ואני מחפש אחד בנרות. היה post לגבי איך לבנות אחד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. מדובר בחיבור הזה: http://i5.ebayimg.com/04/i/06/0c/2c/43_1_b.JPG יש למישהו מושג? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by GTxZ,

שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Epik_yozhik,

i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Dan1919,

שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.