כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בקרוב אני מחליף כ.מסך(יש לי כרגע גיפה 2 400 max) רואיתי את הלידטק 5200(לא אולטרה) ב600 שקל עכשיו אני מתלבט בינו לבין הראדון מה עדיף?
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה. רכשתי כרטיס מסך של יצרן אנונימי והכרטיס הנ"ל אמור להיות GF440 64M DDR בבדיקת ביצועים עם הכרטיס מסך הזה קיבלתי תוצאות מאוד מאוד מאוד נמוכות לכרטיס מאותו דגם בדיוק אבל של יצרן אחר. כמובן שהתוצאות השו בין אותה מערכת בדיוק וההבדלים היו כ 40 אחוז דבר שגרם לי לחשוב שאולי על הכרטיס לא היה זיכרון מהסוג שהוא אמור היה להיות.ניסתי למצאו תחת הוינדוס אקס פי ותחת הדריבר של NVIDIA דרך תוכנת סיסופט סנדרה ובשום מקום לא ראיתי את המידע עבור סיוג הזיכרון אם זה DDR OR SDRAM אם מישהו מכיר תוכנה כדי לדעת את התנתון החסר והחשוב הזה . אשמח לקבל לינקים להורדה או אפילו את התוכנה עצמה. גם תוכנות דמו יתקבלו בברכה אבל שיעבדו העיקר. בתודה גולני
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אפילו על x2 משחקים פועלים בצורה דיי משמעותית יותר לאט אני יודע שזה מעמיס יותר על הכרטיס אבל אפילו x2 דיי מאט ואם זה החלק החזק בr9500 למה זה כל כך מאט?
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אנשים יש מצב שעד אחרי החופש הגדול המחיר של ה RADEON 9800 PRO ירד ? והאם כדאי לקנות כבר RADEON 9700 PRO או לחכות לירידה במחיר של RADEON 9800 PRO ? *תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם:PC-PARTNER APOLO PRO 133MHZ עם ציפ של VIA מעבד:פנטיום 3 733MHZ זכרון:392 SDRAM 133MHZ כרטיס קול: סאונד בלסטר 128 ויברה כרטיס מסך:G-FORCE 4 MX 440 64 DDR ארדיסק 20 גי'גה WESTREN DIGITAL מערכת הפעלה:WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזאת כמעט בכל המשחקים שאני משחק במחשב רצים לאט ממש מקרטעים עם זה פיפא 2003 ,נבא 2003, היטמן2, ועוד הרבה משחקים שלדעתי צריכים לזוז מהר התקנתי דיירקט איקס 9 שידרגתי את הדרייבר של הכרטיס מסך להכי חדש מהאתר הזה הגרסה שלו 43.51 ועדיין המשחקים זזים ממש לאט יש למישהו מושג מה הבעיה למה המשחקים לא זזים כמו שצריך? תודה רבה למי שינסה לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של PROVIEW. עכשיו אני לא יודע למה אבל אני מניח שממגע יש לי כתם על הצג, רואים אותו רק שהמסך מושחר. האם יש דרך להוריד את הכתם הזה מבלי לפגוע בצג ? שניסיתי לנקות את זה עם האצבע כי חשבתי בהתחלה שזה סתם לכלוך אז הכתם רק גדל. תודה מראש, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה לעשות?? יש לי P4 2GHZ זכרונות 256MB DDR PC2100 זה מה שכתוב על הכרטיס הגרפי שלי: Intel® 82845G/GL Graphics Controller Driver 6.13.1.3119 Description Intel® 82845G/GL Graphics Controller Manufacturer Intel Corporation Total Local Video Memory 16 MB Total Local Texture Memory 4.00 GB Total AGP Memory 48 MB Driver File ialmrnt5.dll Driver Version 6.13.1.3119 Driver Date 5-22-2002 Driver WHQL Certified false Max Texture Width 2048 px Max Texture Height 2048 px Max User Clipping Planes 0 Max Active Hardware Lights 0 Max Texture Blending Stages 4 Textures In Singl…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על gigabyte G9200 128Mb,TV,DVI,VIVO ביחס של עלות תועלת וכו' על תתבישו לומר כל מה שעולה על דעתכם ??? ???
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש לקראת החופש הגדול ואני מתלבט בין שתי כרטיסים, ה-Radeon 9700Pro וה-GeforceFX 5800 לא בגירסת ה-Ultra הכוונה הפשוט יותר מבין ה-5800. מבחינת ביצועים אני יודע שהרדאון 9700פרו עולה על ה-GFX שאני רוצה אבל בגלל ההתפתחויות ש-Nvidia חותמת הסכמים עם חברות משחקים שהמשחקים שלהם יתמכו בכרטיסי Nvidia יותר טוב אני קצת מפחד לקנות ATI {למרות שיש לי כרגע Radeon 9500Pro ואין בעיות עם אף משחק} אבל מה יהיה בעוד שנה שלדוגמא Electronics Arts תשחרר את כל סדרת משחקי הספורט של שנת 2004, האם כרטיסי Ati יציגו בעיות מסוימות עם המשחקים האלו? {מי שלא יודע Nvidia חתמה על הסכם עם EA שהמשחקים שלה יותאמו לכרטיסים של Nvidia יותר מאשר ATI, דעתי האישית שזה גועל שזה נעשה ככה במק…
-
- 66 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-