עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oof,

שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  2. כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by shloosh,

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  4. מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by ariebel,

ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by MB,

עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by maverick,

למה יכול לשמש הכרטיס מסך הזה? לפי המפרט הטכני שלו נראה לי שאפשר להטיס איתו מטוס. איזו אפליקציה מצריכה כרטיס כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by SUNDUCK,

ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by yonni,

מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. ראידון 9700 פרו של ati או ספייר sapphire

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by vner@,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל, בפנדה, ב 570 ש"ח. האם הוא כרטיס טוב ? אני צריך משהו ברמה של טיפה יותר מ GTA3. כעת יש לי רדאון 7500, ו GTA3 עובד חלק, עד שיש הרבה פיצוצים למשל, ואז כל המשחק נתקע.... (הכרטיס אינו מתחמם כלל) ואני רוצה את הכרטיס הזה.... האם הוא יתן ביצועים ב UT 2003 ??? (אני כלל לא מכיר את המשחק....) וכמה להערכתכם אני יכול לבקש על הרדאון 7500 פרו שיש לי ? (הוא עלה 480 ש"ח) תודה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות... א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר? ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו! תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by OmerS,

שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by tomerw,

אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך CRT לLCD ואיך בכלל פועל מסך LCD

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by michelle12,

הי, אני מתלבטת בין שני מסכים: CTX PR711F WEGA TRINITRON 17 inch IIYAMA Master vision Pro 413 17 inch מה דעתכם? יש מישהו שיש לו את אחד המסכים האלה? תודה נמראש, מיכל

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  23. אני מתכוון מקום לסלוטים(או איך שלא קוראים לזה) מאחורי המחשב מברזל,איפה שמחברים את הכרטיס מסך למסך. יש לי מארז של TSUNAMI VIRGO 350 WATTS. אני מתאר לעצמי שיש מספיק מקום... יש לי כרגע geforce4 ti.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Holy,

בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  25. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים