עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ממ אחרי שבעזרת כמה אנשים הרכבתי מפרט.. ( זה הכל לא בשבילי) רק נשאר המסך.. כנראה שנלך על 17" עכשיו חשבתי על זה שהמון אנשים כולל כל מי שאני מכיר הולך וקונה עם המחשב את המסך הכי פשוט שיש באיזה 1000 שקל.. אולי טיפה יותר.. אפילו שטוח אפשר למצוא באיזה 1000 שקל אני חושב.. אולי 1100 אז אני לא מחפש איזה מסך יקר.. כי ראיתי כאלו של 17" באיזה 1500 שקל לא יודע למה הם כל כך יקרים.. אולי איזה אופציה מיוחדת? אז בבקשה תמליצו לי על מסך 17 " שטוח... של חברה מוכרת רצוי.. ב1000 ש"ח + - לא משהו חדיש אלא משהו פשוט עם בלאי לא קטן

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. אני רוצה כרטיס שיתן לי ביצועים טובים OC טוב , יציאת טי וי באיכות גבוהה , ושיחזיק כמה שיותר זמן בסכום הזה.....

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  4. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)! ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע. אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי??? (אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה) מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 pro ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם. מערכת: AMD 2000 MB 512 DDR2700 GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 MAXTOR 40 GB 7200 RPM VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם) תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by mindfire,

hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dino,

מי שמכיר את המסכים של Samsung בדגמי ה-753DF וה-753DFX וה-757DFX וה-753S, יש להם בקצוות של התמונה כמו קיפולים והתמונה לא ממש תואמת את הקצוות של המסך. בשפורפרות כמו ה-Diamondtron התמונה בדיוק מתאימה למסך ואין קיפולים וכאלו... רציתי לדעת עם ב-ViewSonic זה גם ממש שטוח או שהם כמו הסמסונג, מישהו יודע? תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב אין ספק שיש להחליפו! אני כבר יכול לספור על יותר מכף ידי משחקים שאינם תומכים בו. השאלה היא כמובן מה מתאים? ובכן התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח ואני צריך חוות דעת לגבי כרטיס מתאים. העדיפות הראשונה היא איכות דו מימדית! מערכת: Athlon 1.4 gigabyte 7DXR 256DDR CAS2.5 בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by vourt,

אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ואם זה נכון אז מה עדיף להריץ מבינהם את הAA או הAF?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. כרטיס טלויזיה עם יכולת קליטה מלוין מי הכי טוב ? אנא תנו לי המלצה בבקשה.מחיר עד 1000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. מישהו יודע? ???

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  15. 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shloosh,

אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  17. האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by H.I.V,

יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by yonni,

מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by SUNDUCK,

אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by zvoykish,

אוקיי, החלטתי שאני אקנה את ה-ATI Radeon9500pro, ברוב מוחץ בטירוף של המלצות... ;D ATI Radeon 9500 PRO AGP 8X 128MB DDR DUALHEAD / DVI / TVOUT עכשיו, היציאת DVI שלו - האם היא מאפשרת VIDEO IN, ז'תומרת חיבור מכשיר וידאו לדוגמא למחשב וCAPTURE באמצעות תוכנת עריכת וידאו? ואגב, מה אומר ה-DUALHEAD?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. הזמנתי את הכרטיס הזה ואני מחפש עליו ביקורות!1 תראו מה מצאתי ! בכל מקום יש תמונה שונה שלו!!! מה זה אמור להיות??? גרסאות שונות???? http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte9700pro/ http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gb_tyan_9700(2).shtml שלא נדבר על זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1686&p=2 מה זה אמור להיות,ואת איזה מבין הכרטיסים האלה אני אקבל???? הזמנתי מפנדה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים