כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם תשימו לב יש כאן הסכמה כמעט קולקטיבית שכרטיסי ATI טובים יותר מכרטיסי GEFORCE , אבל אם תעיינו טוב בהודעות על בעיות של כרטיסי מסך , כמעט כולם קשורים לכרטיסי ATI , תעשו חיפוש , תקדישו לכך זמן תעיינו , ותראו שאני צודק. הרבה כאן גם מדגישים , שאפילו עם GEFORCE 2 , לא היו להם בעיות , מה שאומר דרשני. בכל אופן אני לא מיתכוון לקבוע מה יותר טוב , ומה עדיף , כי אז יתחיל ויכוח שלא יגמר. אני רק מבקש , שאנשים כאן לא יהיו עיוורים , ושלא יגידו באופן אוטומטי , ATI הכי טוב , כי זה קצת מגוחך. ותשימו לב לעוד נקודה מענינית גם כרטיסי ATI ,וגם מעבדי AMD , הרבה יותר זולים מהמתחרים שלהם , (כאשר אנו מדברים על אותו LEVEL של איכות ) כך שקל ונוח , לומר ש ATI , ו AMD , יותר טובים , אבל חברים בד"כ ,זה…
-
שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו על הכותרת,תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם מהו ההבדל בין geforce 5900 ultra לבין הרגיל וגם לסוג השלישי שאני חושב שקוראים לא valuo וליו נדמה שזה השם ??? האם יש למישהו מפרט או לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את הדרייברים של ATI לחלוטין ולהתקין אותם מחדש אבל אני לא מוצא תוכנה כמו detonator destroyer שיכולה למחוק הכל מregistry רק לכרטיסים שלATI יש למישהו מושג לגבי תוכנה כזאתי לדרייברים שלATI?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי ככה יש לי p4 1.8A 256mb rdram Geforce 3 Ti200 זה בעצם מה שעקרוני עכשיו אני בהתלבטות מאוד קשה אם בכלל שווה לשדרג את הכרטיס מסך עם מחשב כזה... או פשוט לחכות עוד ככה חצי שניה ולקנות מחשב חדש... האפשרויות שיש לי נעות בין רדאון 9500 ל9600 כי זה בערך גם טווח המחירים שאני כרגע מוכן להשקיע אבל הלוח שלי הוא AGPx4 והכרטיסים AGPx8 והאם אני באמת יוכל לשחק במשחקים עם AA נורמלי ולא ללא...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB GeForce 4 Ti 4600 300Mhz core/650Mhz memory 128MB DDR אני יודע שהוא לא הכי "חדש" אבל עדיין אני מעוניין לדעת איך הוא? *כאן יש יותר פרטים עליו... דרך אגב יש לו מהירויות שעון יותר טובות משל RADEON 9700 ! http://www.asus.com/vga/agpv8460/overview.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-