כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEM אז ככה בדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשות עכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיה אני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים.. ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום.. אשמח לקבל תגובות, תודה. לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmark הפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליו עבר את כל המבחנים אבל.... התוצאה הייתה מעניינת.. 8759 זאת התוצאה שקיבלתי.. ולפי מה שראיתי זה גרוע.. ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
והאם ה- radeon 9500 של חברת gigabyte הוא כרטיס מומלץ ?? (950 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי את המוניטור הזה כבר חודשיים וכרגע הוא הלך...מת...הנורה הירוקה דולקת אבל אין שום תצוגה,כבר שבועיים שהמסך עושה קליקים מעצבנים,אז החזרתי את ה PHILIPS שלי שיש לי אותו משנת 94 והוא עדיין עובד כמו חיה!! קניתי את ה CTX אצל הדובים ויש לי אחריות,דיברתי עם היבואן והם או יתקנו או יחליפו ככה שזה בסדר אבל חודשיים ומסך חדש מת? המלצה חמה אל תתקרבו למסך הזה למרות שמבחינה ויזואלית הוא פיצוץ.
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שלא תומך בDIRECT X 9 כמו TI 4200 לא יוכל להריץ משחקים חדשים<?
-
האם הציון הנ"ל טוב? System Configuration Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 8PE667U2 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2412 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset Generic VGA Driver Name RADEON 9200 Driver Version 6.14.01.6307 Video Memory 128 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1280x1024 32bit Texture Format Compressed FSAA Enabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L Detailed Test Results 3DMark Score 2984 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 29.9 FPS Game 1 Car Chase - Hi…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל בזה שאני יושב על סלרון 1200 עם 384 SDRam יש לי כרטיס מסך: PALIT GeForce 400mx - 64 SDRam חבר שלי שיחק במשחק : C&C Generals כמובן משחק לא כבד במיוחד ולא דורש ביצועים כל כך רציניים של המחשב. שיחק שיחק הכל טוב ויפה אחרי 2-3 שעות של משחק רצוף התחילו תקיעות קלות, שמתי את היד על לוח הקירור ושמתי לב שהוא רותח! הצמדתי לו מאוור 80 עם היד לכמה דקות, המשחק שוב עובד חלק. מוריד את המאורר שוב הוא נתקע.. חיברתי מאורר קטן (40ממ) על לוח הקירור ממעבד סלרון 366 ישן. התחבר בקלות, המאורר עובד, לא יודע עד כמה הוא עובד טוב אבל הוא מסתובב זה בטוח אני רוצה דרך כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק את ביצועי הכרטיס מסך שלי.. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1200 ש"ח. זה מצמצם את האופציות לשני כרטיסים בערך... הטי אי של ציינטק (שאגב אני לא מבין למה הוא כל כך זול) והרדאון 9500פרו. עכשיו המערכת שלי לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ולכן אני לא חושב שאשתמש בפילטרים (AA AF) המערכת שלי: מעבד פנטיום 4 1800 נורטווד לוח אם מבית אינטל דגם: D845EBG2 )AGPX4 זיכרון: 256MB DDR 2100 )266MHZ( כרטיס מסך: GIFA 2 MX 400. מסך: LG FLATRON 775FT. קצת מבחני ביצועים... בעצם אחד... 3DMARK 2001 : לפני OC - 1330 אחרי OC די רציני אבל לא עד קצה גבול היכולת : 1750. השימושים יהיו מן הסתם משחקים ורק משחקים. עכשיו שאלות: 1. אתם חושבים שהמערכת שלי מספיק חזקה בשביל להפעיל משחקים עם פילטרים ברזולוציות גבוהות עם הרבה פריי…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-