כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התוצאה הזאת טובה ל גי פורס 4 440 אמ אקס 128 מגה : 4658 3dmark 2001
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסים הללו לקנות, שניהם די טובים וכרטיס ה FX בא עם 128 זכרון ו DVI , מבחינת ביצועים מה יותר טוב האם ה FX בגלל שיש לו תמיכה ב DIRECT X או ל ATI כי הוא מבוסס על ציפ חזק יותר ממה שהבנתי מצד שני האם עדיף לקנות כרטיס מסך GF4 TI4200 בעוד תוספת של 250 ש"ח עם זכרון של 64 MB ויציאת DVI ו VIVO עקרונית אני משחק במשחקים, סרטים, ועבודה על המערכת, כיום אני עובד עם GF2 TITANIUM 64 MB והמשחקים רצים די טוב, יש לי מעבד 1900+ עם זכרון של 1 גיגה DDR 333 אני רוצה כרטיס די טוב ושיעשה עבודה מבלי לקרוע את הכיס אשמח לקבל כל הצעה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא יודע כבר מה לעשות... אני רציתי לקנות את ה- 9800 PRO אבל לאחר שראיתי מה ה-FX 5900 מסוגל לעשות... אז חבל לקנות את ה-9800 PRO מאחר והוא אפילו לא מתקרב אפילו לביצועים של ה-FX 5900 אז... מתי לדעתכם הוא יגיע לארץ? ומה יהיה בערך מחירו? תודה לעוזרים!
-
- 43 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך של MAG רזולוצייה 1152*864 REFRESH RATE 85HERTZ וGEFORCE 2 MX 200 , הבעיה היא שאחרי כמה שעות העיניים מתחילות לדמוע, אני יושב שעות רבות מול מסך המחשב, והאמת שהתעלמתי מזה אך לאחרונה זה התחיל להציק לי מאוד, אז השאלה שלי היא מה אפשר לשנות בשהגדרות המסך? אני יודע שיש כל מיני מגיני קרינה וכאלה האם חוץ מהעובדה שהם מכוערים מאוד הם גם עוזרים? ואם יש עצות מכל הסוגים והגדלים אני ישמח לקבלם, אז תודה רבה מראש לכל מי שיעזור!!! נ.ב הדגם של המסך הוא :786PF אם זה משנה משהו
-
- 40 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם זה רק תמיכה ב AGPx8 ? בפנדה מוכרים כרטיס מסך חדש של ג'יגהקיוב שהוא 9600 במחיר יותר זול מ 9500. האם שווה ללכת על זה ? (לא שמעתי על החברה קודם, אבל היא מופיעה באתר של ATI)
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-