עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vale,

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  2. אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. איך בעצם כשיש לי כניסת טלויזיה בכרטיס מסך איך אני יכול להעביר את הסאונד מהממיר למחשב כדי שחוץ מהתמונה אני יקבל גם קול.... ואני מתכוון לא לחבר את זה למערכת סטריאו כי אז אני בעצם לא מעביר את הסאונד דרך המחשב וכשאני יקליט משהו אני באצם לא יקליט גם את הסאונד... מי שיש לו נסיון בנושא אני ישמח לשמוע על דרכים תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+ 512mb וכתוב לי ב gpu-z שיש לכרטיס שלי GPU CLOCK 740 MHZ וה memory clock 1100mhz הגיוני? באתר של החברה כתוב שאמור להיות לי ה memory 2200 הינה הלינק http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214%3Azotac-unleashes-geforce-9800-gtx&catid=1&Itemid=268〈=en זה היאתר של היצרן,והינה תמונה מהתוכנה http://img291.imageshack.us/img291/6053/125818777864.jpg

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by huber,

https://www.anandtech.com/show/16077/amd-announces-ryzen-zen-3-and-radeon-rdna2-presentations-for-october-a-new-journey-begins

8. אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by sagioto,

שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by none11,

אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155. שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P. ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח). תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן ! יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0 הכרטיס בן 7 חודשים כולל את כל הערכה המקורית מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם. היום קניתי את הכרטיס Palit GF220 1G D2 GeForce GT220 וחשוב לי לדעת - אני יותר רוצה אותו לראות סרטים מאשר משחקים, האם הוא תומך גם בצפיית סרטים בפורמט 1080p? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by BedBoy,

shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  17. שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.

18. אני כרגע עובר שידרוג של המחשב אני עם כרטיס מסך 6600GT AGP! ואני עובר למחשב E2180 חזק לOC. הקטע הוא שאין לי כסף להשקיע בכרטיס מסך. אז אני רוצה המלצה לכרטיס מסך PCI-E שפחות או יותר באותה רמה אבל שהוא זול. ה6600GT הוא מספיק לי. אבל אני צריך כרטיס באותה רמה אבל PCI וזול. זה דחוף. כי אני בדיוק רוצה כרגע להזמין את המחשב ורק לגביי כ.מסך אני מתלבט.... אגב: המחשב הוא E2180 P31-DSL3 G.SKILL 2X1GB 800Mhz CL4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by soldier,

יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by itaysk,

היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by mana1111,

אהלן חברים, להלן מפרט המחשב: שימוש עיקרי: רוב השימוש לצרכי לימודים (בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס וכד') עם זאת, מטרת השדרוג לשיפור חווית משחק מערכת הפעלה: Windows 7, 32. מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz 1333MHz FSB . זכרון: 1GB X 2 – DDR-2 800Hz. כרטיס מסך: MSI NX8600 GTS 256DDR3. ספקכחEZCOOL JSP450p 12N 450W . כונן קשיח: 500Gb 16MB SATA2 WD . לוח אם: ‏ GIGABYTE‎ G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E. ‏ מסך: 19 אינץ' 1024x1280. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי בכרטיס חדש ומתקדם יותר בכדי לשפר את חווית השימוש במשחק Cities XL. למיטב הבנתי, אופי השדרוג והרכבו משתנה בין חומרה כזו או אחרת וכן אינו אופטימלי בכל מצב. …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by audi4,

חברים שלום האם זה טוב לבחור בכרטיס מסך של חברת ג'גיה ביט מדגם GT430 אם הלוח אם שלי הוא גם של ג'גיה ביט הכרטיס מסך שהמוכר הכניס לי למחשב הינו של חברת TWINTACH אני לא כל כך מכיר ויודע את החברה וגם מאז שהכרטיס נכנס למחשב המחשב מסרב להיכנס למצב שינה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.