עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by feelz,

Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shemiraz,

המפרט הנוכחי: מעבד q8200 4 גיגה זכרון מסך 22 full hd למשחקים כמו call of duty וneed for speed , starcraft וכשיצא ה c&c החדש גם לא אכפת לי לשחק על הגדרות בינוניות רק שירוץ חלק יחסית חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18168 או אולי זה? http://ksp.co.il/?uin=16816 יספיק לי ? מי מהם חזק יותר?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. Started by liortaib,

תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by gtf,

שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני עומד לקנות מפרט הדומה למפרט המתואר למטה. הדגש שלי הוא על מערכת שקטה מאוד ולכן אני רוצה כרטיס מסך עם קירור פסיבי. התקציב היא 500 שח עם אפשרות ל 20% חריגה. אני לא גיימר אבל רוצה שהמחשב יסחוב משחקים בשנתיים הקרובות עם רזולוציה לא מקסימלית (באיזור 1440x900). אני רואה כרטיסי מסך שקטים בתקציב הזה רק עם DDR3 או DDR2. בעוד ש DDR5 בתקציב הזה יש רק עם מאוורר. האם תוכלו להמליץ לי על אחד שיתאים לדרישותי. תודה רבה! אופיר Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by skytex,

מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION לבין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מה המשמעות של overclock2 ? תודה

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by bugs,

שלום לחברי הפורום, בתור מתחיל בתחום להלן מס' שאלות הקשורות לתחום: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 8600 ו 8800? האם הוא משמעותי 2. האם יש משמעות (אמיתית) לכמות הזכרון? 256/320/640? 3. מה המשמעות של הסיומות GT, GTS ושאר הסיומות? 4. האם 8600 תומכים ב DX10 5. האם לכרטיסים הללו יש VIDEO OUT? VIDEO IN? 6. האם יש צורך לגיימר מתחיל שלא מתכוון לעשות OC קירור נוסף ? אם כן מה? 7. המלצותכם לדגמים/חברות? הרבה שאלות, אני יודע , אבל מאוד מודה לכם מראש BUGS

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by Seaninho10,

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by soldier,

GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

16. Started by devil2052,

שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Mactural,

מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  18. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. ברצוני לדעת האם כרטיס המסך Radeon 4870X2 יעבוד בצורה טובה עם המפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  20. למי שלא סומך על הגדרות תוכנתיות דרך הדרייבר או דרך תוכנה צד ג יכול לנסות לחשוב לכיוון של הוספת קירור. מצריך את הקירור המעולה הזה- Thermalright HR-03 GT הסבר מספיק ברור ניתן לראות כאן

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. שלום לכולם. מפרט המחשב: intel duo core E6750 gigabyte P35-S3L WD 320GBAAKS kingston 2048 1X2 667MHZ HEC 6A-19B 400W GeForce 8800 GTS 320MB הכרטיס מסך מגיע ל60-61C מעלות (לפי התוכנה של NVIDIA)... זה נורמלי? זה הרבה מידי? זה בסדר? תודה רבה לכולם...

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.