כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למישהו יש? ממליצים? איזה חברה יותר טובה? leadtek או PNY ????? אני מקווה לקנות בחול שם זה עולה 400 דולר ולא 600 כמו בארץ PNY: http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C329.aspx LEADTEK: http://www.leadtek.com/eng/workstation_graphics/overview.asp?pronameid=392&lineid=2&act=1 תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות. עזרה בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני שבוע והוא הגיע היום. הכרטיס מסך שהזמנתי היה 9600GT של ג'יגהבייט עם קירור אקטיבי (עולה 850 שקל) ובמקומו קיבלתי את אותו כרטיס עם קירור פאסיבי (עולה 950 שקל) הבנתי שהקירור של זלמן.. אני מתלבט אם להחליף לאקטיבי או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
NVIDIAGeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSI האים כרטיס זה מתאים גם לגיימר בינוני שכמותי בעיקר ל-COD ? בבקשה אל תהיו ציניים ותנו תשובות עינייניות
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד סרטוני תלת מימד, (קצרים או ארוכים מעט) שאני יכול לראות עם המשקפי קרטון האלה שיש להם עין אחת אדומה והשניה כחולה?
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר עושים הזמנה מארה"ב ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך של 6800 (הכי שווים במחיר הזה נראה לי) עכשיו אני מתכנן לפתוח אותם (צינורות) ולהמהייר אותם, עכשיו הבנתי של XFX ישאת הסיכויים הכי גבוהים להפתח, הכרטיסים הם ככה: eVGA 6800 $196.00 Bfg OC 6800 $245.00 XFX 6800 $220.00 בגדול ה BFG OC נראה לי הכי עצבני להמהרה כי הוא גם מגיע מומהר ואני חושב שהקירור שלו יותר טוב, כמו כן מה לגבי הזיכרונות האם הם טובים יותר ? אז מה אתם אומרים לגבי הפתיחת צינורות/OC ? וקחו בחשבון את המחירים ה BFG OC קצת יותר יקר.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע כאן שה TI 4200 הרבה יותר טוב ומהיר אם לא עושים OC. אז אני שואל אם זה נכון. אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני לא יודע מה כדאי - 9600PRO (כנראה יהיה XT בסוף) או TI 4200, אני לא עושה שום OC. אני צריך כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים וחצי. מה כדאי? נ.ב: אני לא עושה OC ואני צריך שיחזיק מספיק זמן. נ.ב 2: יש לי 1100 ש"ח והמליצו לי על 4200 TI שעולה 750 ועל 9600XT ב 1100.
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-