עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eSLC,

אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והחלטתי ללכת על ה9800P שעולה בסביבות ה2400 ש"ח אבל היום אמא שלי הביא לי מחירון של מחשבים של החנות שעובדת אתם וראיתי שה9700PRO עולה שם כ1650 ש"ח אז עכשייו אני נורא מתלבט מה לקנות כי הבנתי שההפרש ביניהם בביצועים הוא לא גדול ובמחיר כזה הוא נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך להשיג את היבואן של סמסונג (הבנתי שזה האחים חיון משהו כזה) לשאול אותו כמה שאלות בנושא אחריות נכנסתי ל144 באינטרנט והוא לא מוצא לי מספר שלהם והרצתי חיפוש בגוגל וגם לא מצאתי שום אתר שום כלום, אם מישהו יכול לתת לי את המספר טלפון שלהם אני מאוד אודה לו, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by LAUSER,

שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by cyberX,

מתי ה-9800GT וה-GTX מגיעים לארץ וכמה הם צפויים לעלות ?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  5. שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Guy King,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע, והגעתי למסקנה שאני אקח את ה-710 של סמסונג. עכשיו, ב-KSP יש את ה-710N ב-1590 ואת ה-710T ב-1930. מה ההבדל בין השניים? איזה מסך יותר משתלם? האם כדי להוסיף עוד 240 ש"ח בשביל לקנות את גירסת ה-T במקום ה-N, או שזה לא משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by golla,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by pAnAhI,

למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by Gidi Fisher,

היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by nitsanroz,

למישהו יש? ממליצים? איזה חברה יותר טובה? leadtek או PNY ????? אני מקווה לקנות בחול שם זה עולה 400 דולר ולא 600 כמו בארץ PNY: http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C329.aspx LEADTEK: http://www.leadtek.com/eng/workstation_graphics/overview.asp?pronameid=392&lineid=2&act=1 תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  15. יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  17. יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות. עזרה בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Dalmedigos,

הזמנתי מחשב לפני שבוע והוא הגיע היום. הכרטיס מסך שהזמנתי היה 9600GT של ג'יגהבייט עם קירור אקטיבי (עולה 850 שקל) ובמקומו קיבלתי את אותו כרטיס עם קירור פאסיבי (עולה 950 שקל) הבנתי שהקירור של זלמן.. אני מתלבט אם להחליף לאקטיבי או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by shlomi1234,

הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by jj516,

ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by AmL1,

שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. NVIDIAGeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSI האים כרטיס זה מתאים גם לגיימר בינוני שכמותי בעיקר ל-COD ? בבקשה אל תהיו ציניים ותנו תשובות עינייניות

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.