עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by lama husamo,

המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Vissor,

מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  8. Started by danshimsh,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן

9. Started by cool_boy-PP,

מישהו מכיר את החברה ST LAB של כרטיסי מסך.........היא טובה איך הביצועים לעומת חברות אחרות......תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by weamir,

???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. Started by headg,

מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by dark_zero,

ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. הכרטיס מסך או המסך עצמו הפסיקו להשתמש בצבע כחול ,איך אפשר לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלום כולם אם היה עליכם לבחור כרטיס מסך משתי אופציות- HD5850 או GTX465, במה הייתם בוחרים? המחיר שלהם זהה, אבל האם הביצועים זהים? עניין הPHYSX אצל הGTX465 מאוד מושך אותי, אך אולי הGTX465 חלש יותר מHD5850? אני מעוניין בכרטיס החזק ביותר, מה תהיה הבחירה הנכונה? מה יהיה יחס ביצועיהם לאחר OC לשניהם? נ.ב: אני משחק על מסך 20 אינץ' ברזולוציה של 1600X1200

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by a_a_aa,

מישהו מכיר את המסך הזה? אני רוצה להביא אותו מחו"ל ב-1200 ש"ח בארץ עולה 2000 ש"ח זה בכלל שווה עם כל העניין של האחריות?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום, בעוד כחודש אסע לתאילנד . אשמח לדעת ממי שביקר שם האם רמת המחירים שם זולה יותר מאשר בארץ .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by Slash4,

יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by OR007,

פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  23. ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by latismu,

היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. מידע חדש מצביע על כך שהפער בין היצרנית הירוקה ל-AMD הוא גדול מאי פעם, ויצירתו של מונופול הלכה למעשה עשויה להתרחש בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-לדרוס-nvidia-שולטת-על-82-אחוזים-משוק-כר/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.