כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
creative TNT2 32MB בן 4 שנים (מותקן על מחשב עם P3-400MH) הוא הגיע עם מאוורר קטן עליו, ועכשיו המאוורר הפסיק לעבוד. המחשב לא משמש לשום דבר עם גרפיקה כבדה, לא נתקע ולא מתריע על בעיות. להשיג מאוורר חדש, או להעיף את המאוורר שהפסיק לעבוד ולתת להיטסינק קצת אוויר?
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם מסך LCD (כל חברה) טוב למשחקים? מה החסרונות במסך LCD??? (חוץ משזה יקר מאוד) כדאייי??????????????? ??? תודה על התגובות גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן אז הרי חבל על ה 500 שקל הבדל . כי אוברקלוק קטן והכל מסודר.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT בגודל 17" בין האיכותיים שקיימים בשוק- עד 1400 שקל. כרגע יש לי מסך 15 אינץ לפני איזה 4 שנים של מאג בדגם: MAG INNOVISIOM XJ500T. זה מאג טרינטרטון. המסך עובד מצויין אבל הוא לא שטוח והוא קטן, ולפעמים יש רעידות אבל לא משהו רציני. האם בכלל כדאי לי להחליף מסך? דרך אגב תמונות שלו אני אשלח אחרי הצהריים.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר קצת המלצות למסכים בצבע שחור, עדיף 19' ועדיף מאוד שלא יהיו ממש יקרים מידי ? 1100-1200 יהיה אדיר
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה שווה ערך בביצועיו ל-playstsion 2? האם הרדאון 9100 יספק את הסחורה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו נכון כולם אומרים יענו ש MX זה חרא, נגיד: GeForce 4 MX440 זה 200MHZ DDR 400MHZ MEMORY SPEED 270MHZ CORE SPEED נגיד AGP 4X ו R9200 זה 250MHZ (וגם גירסה של 200 אבל אני מדבר עכשיו על 250) CORE SPEED 200MHZ MEMORY 400MHZ DDR אז איך הוא עובד יותר מהיר מהג'יפורס בהרבה? יענו זה כמו במעבדים? יענו שלא רק תדרים קובעים? :<
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-