עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zvoykish,

אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  4. במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by zag_zag,

הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by itai1111,

והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by zvoykish,

אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by ariebel,

אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zag_zag,

מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by iyehuda,

1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. creative TNT2 32MB בן 4 שנים (מותקן על מחשב עם P3-400MH) הוא הגיע עם מאוורר קטן עליו, ועכשיו המאוורר הפסיק לעבוד. המחשב לא משמש לשום דבר עם גרפיקה כבדה, לא נתקע ולא מתריע על בעיות. להשיג מאוורר חדש, או להעיף את המאוורר שהפסיק לעבוד ולתת להיטסינק קצת אוויר?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  14. יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ronin,

אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by md22,

איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה

19. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

20. Started by zazaza,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by The Ball,

בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by The_overclocker,

אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.