כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מקבל 9000 נקודות ב-2001SE! בבקשה תראו מפרט ותעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך עד 900 שקל ובנתיים ראיתי את 753 ו763 של סמסונג 1403 IIYAMA LG T710BH CTX EX700F Viewsonic E70F איזה מסך הכי מומלץ מכל אלה?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
Proview 997N 19" 1,200nis LG FLAT 19" E900B 1,200nis אני יודע שהם לא הכי טובים שיש בשוק , אבל אלו הם הסכומים שמתאפשרים ... אני פתוח לעוד הצעות , אבל שיהיו בתחום המחירים כמו של אלו ...
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מסך חדש 17" שטוח כמובן ועומד לבחירתו שני מסכים מצויינים: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub או 17" CTX PR711F Flat Trinitron Monitor השאלה שלי היא כמובן מה יותר עדיף ומה יותר טוב (שניהם כמעט אותו מחיר) והאם גם ה- CTX יש לו USB! תודנ רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-