כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd-2017529018.htm! רק 2,310.44 ש"ח! חשבתי שזה יעלה 3000. האם זה FX5900 Ultra? לא כתוב שזה Ultra, אבל זה 256 זיכרון. מישהו יודע? עריכה: אני חושב שכן מדובר ב5900 Ultra. לפי מה שכתוב בPCH, זה Leadtek Winfast Geforce FX 5900 TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card, ותראו את התמונה: , זה על מה שמדובר. אבל גם בתמונה בPCH רואים שזה הגרסה הפחות טובה, אבל אני חושב שזו טעות, הכתב יותר משנה.
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
-
הכרטיס של חברת הבת של gigabyte באמת שווה משהו כי קשה למצוא בדיקות של הכרטיס. אתם חושבים שהכרטיס הזה יכול על ה-9500pro?!(אחרי oc)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי שום קשר לOC! מה אתם אומרים מי יתפוס לביצועים "בבצים"?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות R9100 128MB ב 559 ש"ח או להוסיף 800~ ש"ח ולקנות כבר R9700. הפחד שלי הוא שהR9700 NON PRO שאני יקנה יתיישן מהר מדי ואז אני יצטער על קנייתו. נ.ב יש לR9100 גירסאת PRO?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, כרטיס מסך 128 מגה (נדמה לי SIS (בלי יציאות וכניסות מיוחדות)) וזיכרון 128 (או 256 הוא לא זוכר...) הוא רוצה לחבר מצלמת וידיאו של SONY למחשב (חיבור RCA צהוב) איזה כרטיס שווה את ההשקעה? כל הצרכים הם פשוט ללחוץ PLAY במצלמה, REC במחשב ואחר-כך הוא רוצה לערוך את הסרט במחשב... הוא לא יודע כמה הוא יכול להשקיע, הוא לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק, מסתפק במועט ביותר... בבקשה תנו הצעות לכרטיסים, לטווח המחירים שלהם ואם הם שווים את מוצר/מזומן... תודה רבה, נדב (וגם רז...)
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בלילה הדלקתי את המסך, ופתאום הוא השמיע רעשים שהוא הולך להישרף או להתפוצץ או משהו ממש משהו רציני. אחרי כמה נסיונות לתת לו להתקרר או משהו ביינתים, הדקלתי אותו בבוקר, ואותו דבר, יש חשמל והנורה שעל כפתור ההדלקה עובדת, בדרך כלל היא בצבע ירוק כשהמסך עובד, וכתום כשהמסך במצב של stand-by, אבל עכשיו הנורה היתה בצבע אדום. הגעתי למסקנה שהלך המסך וצריך לתקן אותו. מה שאני רוצה לדעת זה מה נשרף במסך, וכמה יעלה לתקן את זה אם אפשר בכלל לתקן את זה ואם זה גם קרה למישהו. תודה מראש על העזרה! בתודה רבה דודי. *רק אני יוסיף שזהו מסך LG FLATRON 775FT - 17 אינץ'.
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום.. תעזרו לי בבקשה בבחירת מסך.. התקציב שלי עומד על כ1000 ש''ח אבל אני מוכן למתוח אותו עד ל1100... על הכוונת שלי 763MB של סמסונג, שמעתי שזה מסך טוב.. אני הייתי רוצה מסך אם יו אס בי... אז ללכת על סמסונג או לבחור משהו אחר? חוץ מאל ג'י
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://mirror.ati.com/shopati/pricespcusa.html איך זה יכול להיות שכרטיס Radeon9700 Pro עולה בארץ כמו הכרטיס הכי טוב בשוק ? איך זה יכול להיות שהמחיר שATI מוכרת את הכרטיסים שלה הופך בארץ למחיר מפלצתי ? אל תגידו לי שהחנויות צריכות להרוויח משהו כי גם ATI צריכה והחנות שלה וחנויות אחרות מוכרות את הכרטיסים האלה באותם מחירים ואפילו פחות (חברות צד שלישי), מכס על חומרה אין. אז יש מע"מ ו400$ בשקלים + 18% יוצא 2070 שקל, משלוח לארץ לא עולה 500 שקל חס ושלום (ובטח ובטח שלא משלוח בכמויות מסחריות !) אז איך כרטיס שאמור לעלות 2200 שקל לכל היותר (ואני מדגיש זה RETAIL וRETAIL של ATI) עולה יותר מ2550 שקל ועוד מחברות צד שלישי !
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות כרטיס מסך חדש... ואני מתלבט בין ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL ו.. Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB מה יותר טוב לדעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500Pro ורציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי ביצועי OC טובים יותר, הכרטיס של ATI או של הרקולס. אני מתכוון מבחינת קירור, מישהו ראה אולי השוואה בין ביצועי ה-OC של שניהם? ראיתי שלהרקולס יש קירור גם לזכרונות. בבקשה תענו, אני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מוקדם. עוד מעט יהיה קשה מאוד להשיג אותו.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-