עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vladk,

המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by Nitro Viper,

הנה הכרטיס : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 256bit (6L PCB) Retail Video Card אני לא מבין כל כך מה כל זה אומר. רציתי לקנות 9500 PRO אבל כבר לא מוכרים אותו באותה חנות, אז רציתי חדכת אם משתלם לקנות אותו ואם הוא יותר טוב/פחות טוב מ R9500 PRO . תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mekd,

אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by zvoykish,

חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  11. הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by KvodHagab,

זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Vortex,

יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. תראו בלינק המצורף את R9700 (לא פרו) של החברה הזו במחיר הכי נוח שראיתי עד עכשיו, השאלה אם מישהו מכיר אותם ואת האיכות מוצרים http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1697 נ.ב באתר החברה משום מה אין לה כרטיסים של RADEON מאף סוג אלא רק NVIDIA - מוזר !!!

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by guy2006,

אני רוצה לקנות כרטיס TV למחשב מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שהוא מכיר? ???

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by Darkone,

שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by stingeR-,

בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

קניתי אותו (וסוף סוף קיבלתי אותו), ושמתי לב שהוא אדום. יש לו את המאוורר כמו בתמונה של הכרטיס הכחול, רק שהוא בצבע אדום. זה אפשרי? נדמה לי שראיתי דיון על זה, אני לא זוכר אם םה או במקום אחר, אם מישהו יודע ויוכל להביא לי קישור אני אשמח מאוד. תודה

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by stingeR-,

האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים