עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tom88,

אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

האם יצא כזה כרטיס? בארץ?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Nati_The_King,

שלום אני די חדש פה.. ויש לי כמה שאלות בקשר לכרטיס מסך מה עדיף למשחקים 4850hd או 8600 (יש מצב אפילו ל8800) הייתי בחנות וכולם אמרו לי ש4850 סתם כרטיס וזה ati לא עובד הכל התבאסתי ובא לי על הכרטיס ומצד שני כל אחד בחנות הציע לי את ה 8600 או 8800 ומסך כרגע אין לי

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dvich,

<left> "Our friends at HKEPC has gotten themselves a R520 card and it will probably be officially known as Radeon X1800 when launch in early October. Interestingly, there are 16, 24 and 32 pipes versions but there are only 10 pieces of the 32 pipes versions exist currently. The core clock of the card is 650Mhz+ and memory at 1400Mhz. The R520 card uses 1.26ns GDDR3 memories. The 32 pipes R520 performance will exceed the GeForce 7800GTX." </left> http://www.vr-zone.com/?i=2647&s=1 http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=465653 מה אתם אומרים? אני כבר לא יודע מה לחשוב, מצד אחד the inq ומצד שני אלה...

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Bam65,

נראה לי 3DMARK על סמים וממתיי יש לי 8600GS?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by d30DK,

שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by scylla,

אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.

12. Started by sheff2k1,

אני לא עוקב אחרי מה שהולך בתעשיית החומרה בתקופה האחרונה, לכן אני רוצה לדעת פחות או יותר מה שווים כרטיסי ה main streem של היום(סביבות 500-600 שקל) בהשוואה ל9600 פרו שיש לי. כמו כן, האם DX10 כבר רלוונטי? או שזה עדיין DX9?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Moor,

שלום לכולם, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי וזקוק לעזרה בעניין. ההשקעה שלי לכרטיס מסך זה עד 900 ש"ח. מפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GT (GV-NX86T256H) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 מסך: LG LCD 22' L226WA http://www.lge.com/products/model/detail/l226wa.jhtml ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply http://www.hecodirect.com/compucase-hec-hec500tdtf-atx12v-500-watt-powe50012500.html * צריך להחליף? שמעתי שצפויה הורדת מחירים בכרטיסי מסך, יש למ…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי לוח שתומך בSLI וכרטיס מסך מסוג 9400GT 1GB וכרטיס נוסף של 8500GT 256MB לשניהם חיבורי SLI האם ניתן לגשר אותם? זה בעצם כרטיסים זהים עם ביצועים דיי זהים ומספר ליבות זהות (16) האם זה ניתן? אני מבין את השוני בכמות זיכרון אבל האם זה יכול לעבוד ברמת ביצועים בערך כמו של 2X8500GT 256MB? תודה מראש!

17. בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by cpus,

מה אתם אומרים על המסך הזה? PHILIPS 107T LIGHTFRAME 2 17 אינץ' כמובן CRT 640 על 480: 140 הרץ 800 על 600: 110 1034 על 768: 85 1152 על 864: 75 1280 על 1024: 65 תדר אופקי: 30 עד 71 הרץ תדר אנכי: 50 עד 160 הרץ נו איך המסך? יותר טוב מה LG F700P ברזולוציות קטנות, נכון?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by sAXIn,

בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by assifbum7,

נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?

23. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by rikimaru,

אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.