עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mister-G,

אני שואל עכשיו בכלליות, מכיוון שיש פה ריב ואני רוצה לתת לו לינק לתוצאות של מה שתגידו כי זה הפורום שאני הכי חושב אמין לתשובה. מה עדיף כיום R9500PRO או TI4600? לא חייב להיות בגלל התמיכה ב DX9 לעתיד.. מי יותר טוב ב AA\AF? האם יהיה הבדל גדול בניהם? האם במשחקים שיש DX9 יהיה שיפור? כמו שהיה ב DOOM III? (יענו שה R9500PRO ניצח)... בתודה ג'י,

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by zoloboy,

אני מתלבט בין ה 9800pro l fx 5900 כרגע הכיוון הוא ati אבל הדבר היחיד שעוצר אותי הוא השמועות שהדריברים של ati על הפנים והרבה משחקים לא עובדים איתם רק אנשים עם ati יכולים להגיד לי מה באמת קורה שם תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniel666,

האם אפשר לחבר מסך דך לRIVA TNT2

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. Started by Amitai,

אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TapUdi,

מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by bad-sector,

אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hagay,

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Abit.com.tw,

שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by OR007,

פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by NetSpider,

טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DXT,

הי.. אני מתחיל לשקול שדרוג מסויים במחשב שלי (aka gfx card) ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות האלף שקל, אולי 1100 מקסימום. מכיוון שנתברר לי שה- Radeon 9500 Pro כבר אינו זמין אני מחפש אלטרנטיבות. אין לי העדפה nvidia/ati. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by zvoykish,

האם אפשר לעשות CAPTURE לוידאו באמצעות כרטיסי הטלוויזיה Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM או FlyVideo 2000 Internal TV+FM+REMOTE? נניח שאני רוצה להקליט ממכשיר וידאו ברזולוציה 720X576 ב25FPS, לפורמט AVI בתור התחלה או ישר לMPEG או משהו מצומצם... איך הביצועים של 2 הכרטיסים האלה בפונקציה הזו? ואיך האיכות? אני אשתמש בו במערכת שמופיעה במפרט העתידי (עתיד-קרוב) שלי (בפרופיל). אשמח לייעוץ. ???

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by shlomid,

יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by alexta-z,

damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by zag_zag,

שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים