עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא GV-N430OC-1GL של גיגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov והשני: SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VG http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=311 ה GT430 הוא עם 1GB זכרון וממוהר קצת ע"י החברה. וה-5670 הוא עם 512MB זכרון, אבל עם מעבד גרפי מהיר יותר וזכרון DDR5. האם הזכרון משחק תפקיד חשוב או שהוא זניח בהשוואה לנתונים? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by fuck off,

יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. האם הכרטיס הזה בדגם של ה-320mb הוא מוגזם למשחקים כמו פלייט סימולטור X וc&c3 ?? האם יש כרטיס שאוכל להפיק ממנו תועלת דומה בפחות כסף?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD-4850 512MB הדגם הראשון שיצא ואני מיכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שאומר שאני מוגבל מבחינת מעבד וכרטיס מסך אפילו לא עומד בדרישות המינימום !!!!!! המיפרט שלי הוא: NZXT ALPHA BLACK GIGABYTE MA-770 UD3 REV 1.0 AMD ATHLON X2 250 OC TO 3.3 GHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB PATRIOT 3X1 GB 800MHZ CORSAIR 550 PSU

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alia,

אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by MAMZ BOY,

האם בכרטיס מסך 6600 GT יעבוד המשחק crysis?

8. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ומתלבט בין האם לקנות Geforce 7800 GTX מחברת XFX או מ-BFG. המהירות ליבה של הXFX היא 490 לעומת הBFG בו מהירות הליבה היא 460, וההפרש בינהם במחיר הוא 20$ לטובת הXFX. איזה כרטיס עדיף לי מבחינת איכות, מחיר, אמינות החברה, מהירות? תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yotamavi,

תכל'ס, מבחינת ביצועים איזה מהכרטיסים יותר טוב? בלי קשר למחיר ויחס ביצועים מחיר..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI מובנית ולא עם מתאם ומצאתי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire HD 4850 512MB Vapor-X GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E. האם זה כרטיס חזק ושקט? אם לא אז תתנו לי כרטיס מסך אחר בתקציב של 800 ש''ח מKSP וזה שאר המפרט: מעבד: AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box לוח אם: ASUS M4A78 Pro AMD 780G+SB700 AM2+ זיכרון: OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK כרטיס מסך: 8500GT ספק כוח: Enermax Liberty 500W זה מחשב שאמור להריץ על LCD 37 אינץ' FULL HD.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eliko78,

אם מפעילים את הפונקציה הזו בכרטיס ממש אפשר לראות סרטים ומשחקים בתלת מימד באיכות טובה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Access Denied,

איך הכרטיס מסך הזה (בתקציב של עד 500 שח) למחשב P4 1.7 עם 512 זיכרון RDRAM?? Asus Geforce 4 Ti4200 V9280TD +TV + DVI מחיר : 470ש''ח Asus V9280 TD NVIDIA®GeForce4 Ti 4200-8X GPU 128MB DDR Video Memory AGP 8X/4X/2X TV-out DVI ואיזה כרטיס בתקציב הזה יתן את תוצאות הכי טובות??

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by tom123,

האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. יש לי את הסמסונג 710T. עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול. איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל. כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות). מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן? זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)? תודה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה

19. Started by gunga_g,

במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  21. ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  22. NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???

23. הדרישה המוגברת לכרטיסי מסך עבור עולם כריית המטבעות הדיגיטליים ממשיכה להפתיע את כולם, ועשויה להביא ליצירתן של גירסאות מותאמות אשר יעשו חיים טובים יותר לכולם לכתבה

24. Started by Guarding angel,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=116 הכרטיס עושה ממש את העבודה שלו וחזק יותר מהX1600P

25. מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.