כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד בתוכנות תלת מימד כבדות כמו ( 3d studio max) , איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה כזו (האם radeon 9700 טוב ?) והאם צריך להתייחס למרכיבי חומרה נוספים באותו הקשר? ???
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מסתכל על ה Ti הזה והוא כזה ארוך!!! הוא נראה כמו הוודו 5 המגעילים האלה! זה מזה מבאס.. גם הרדאון ככה? אם לא אז לרדאון יש טכנולוגיה טובה יותר לא? הצליחו למזער כרטיס באותם ביצועים... זה גם ממש מסוכן.. הכרטיס ממש ארוך והסיכויים שחלק ממנו יפול או יתלש גבוהים בהרבה
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי , אני מקבל קצת כסף על התעודה 8) , למזלי היא הייתה קרובה ליום הולדת מה שדי מאפשר תקציב סביר ( 1000-1500 ) למסך 19 שטוח די טוב ( אני לא מחפש את הכי טוב ) , שמציג תצוגה טובה עם refresh rate סביר . הנה דגמים שמצאתי במחיר סביר CTX EX950F MAG 19 996PF AOC 19 9KLR אתם מוזמנים להמליץ על מסכים טובים אחרים בטווח המחיר הנוכחי ( אם ישנה ירידת מחירים קרובה בחודש הקרוב , תודיעו לי כי אני מתכוון לקנות אותו במהלך החודש הבא )
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם כל שולם לכולם! ;D אני בדרך לקנות כרטיס חדש. ואני מתלבט. בין ה asus GeForce FX5200 Ultra לבין asus GF4 TI4200 DVI ??? איזה עדיף?יש לFX בעיות ילדות? ומה יותר יתאים למחשב פנטיום 3 866 שלי. בתודה רבה רבה. גל.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהודיעו הם יצאו היום ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html זה לPBA http://mirror.ati.com/support/driver.htm זה לBBA מי שהתקין שיתן תגובות על שיפורים או בעיות
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-