כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז שימו לב למחשב של הבחור הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5614197 חוץ מלוח אם שונה יש לנו את אותו מפרט בידיוק. אבל הוא מקבל 1300 נקודות מעלי, איך זה? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת האס וידאו לטלוויזיה על ידי כבל 21 פינים(חדש לגמרי) לאחר החיבור אני רואה את המחשב על הטלוויזיה אבל משום מה בשחור לבן בלבד ! למה , אני לא יודע. אנא עזרו לי גיא.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כי שבטח הבנתם מהכותרת הת'רד הזה מדבר על מסכי ה-19" CRT הכי "גרועים" שיש (ושימו לב לגרשיים...) . בקיצר , מדובר על תקציב של 900-1200 ש"ח . קיבצתי מספר מסכים לפניכם ואני רוצה לדעת מהם המסכים הכי טובים בקבוצת המחיר הזו (אתם מוזמנים להציע מסכים שלא נמצאים ברשימה...) מבחינת איכות תמונה , נתונים ובקיצר כל שאר הדברים . ןלפני כן כמה שאלות : 1. האם המסכים ברשימה הם בכלל מסכים שטוחים (מבפנים ובחוץ) ? ואם לא כולם שטוחים אז אתם מוכנים לציין מיהם אלו שכן שטוחים ? 2. האם לפי דעתכם בכלל שווה לקנות אותם או צריך להוסיף כ-300 שקל פחות או יותר (תקציב חדש של 1600 שקל בערך) על מנת לקבל מסך 19" באמת איכותי ? ולהלן המסכים : 1. CTX PL9 2. AOC 19 9KLR 3. IYAMA 19 VISION MASTER 1451 4. PROVIEW 19 D…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך מסך שטוח 17/19 בתקציב גג 1100 (אני יודע לא הרבה אבל זה מה שנשאר לי..)
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הגיפורס של INNOVISION שקניתי אמור להראות ככה:http://www.pcextreme.net/reviews/inno3d-fx5200/6.jpg ועלוי אמור להיות היטסינק לא קטן... עכשיו שקיבלתי את הכרטיס קיבלתי אותו בצורה יפה ונראה אותו הדבר רק בלי ההיטסינק... קיבלתי מאורר קטן עם היטסינק קטן מאוד...
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לVIEW SONIC משהו לא ממש חדש אבל זה 170 מעלות, מה זה בתכלס אומר?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זאת שאלה למי שיש את הכרטיס הזה או למי שבאמת מבין שווה לקנות?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-