כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? חשבתי לקנות ת4870 אבל אני מפחד בגלל הספק כוח שלי האם הספק יתמודד עם ה9600 סבבה? המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מה אתם אומרים? יש המצלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי nVidia 9600 ואני מעוניין לשדרג כרטיס מסך. אז השאלה שלי מה יותר עדיף: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728641 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 השימוש שלי במחשב זה בעיקר משחקים, ואני מעוניין להריץ את Crysis לפחות על High.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הדרייבר החדש של nvidia "178.13_geforce_winvista_64bit_english_whql" (יש לי vista x64) ואחרי ה Restart המסך לא עבד. עכשיו אני ב SAFE MOD What i need to do ? [br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 09:50:26 עזרה בבקשה אני לא יכול לעשות כלום
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות כרטיס חדש. כרגע אני שוקל לקנות אחד מאלה. ברור ש760 הרבה, אבל הרבה יותר טוב, פשוט אני לא יודע האם היתרון שלו באמת שווה 530 ש"ח... MSI r9 270x gaming, 1000 ש"ח MSI 760 Hawk, 1530 ש"ח. אני רוצה לשחק ב- Battlefield3/4 על Ultra, עם רזולוציה 1920x1080. למחשב שלי יש מספיק כוח (גם מבחינת הcpu וגם psu) ומספיק זיכרון. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. בקצרה, בת זוגתי רכשה מחשב נייד ללימודים. תיאום המכירה התבצע בווצאפ והמפרט שהובטח הוא: FT i7-9750H 15.6" 512-M.2 16G W10 GTX1650-4 FX531GT-BQ138T (מחשב של אסוס) הסכום ששולם עבור המחשב הוא 5200. לאחר כמה ימי שימוש מצידה היא הגיעה אלי ולהפתעתי אני מגלה שיש כרטיס מסך 1050 ורק 8GB זכרון RAM. התייעצתי עם עורך דין וכנראה נגיש תביעה. הבנתי בכרטיסי מסך היא מינימלית אבל השוואות בגוגל פחות או יותר אני יודע לעשות, כשדיברתי עם הבן אדם הוא טען ש ה1050 כרטיס יותר טוב וחזק מה 1650 שהובטח. רוצה לדעת ממביני עניין האם באמת יש כאן הונאה של אדם שמשקר ואומר שהכרטיס יותר טוב, או שאיכשהו הם באותו לבל ורק "עבדו" עלינו בכמות ה RAM. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס מסך שהוא יצא ב1200 שקל ועכשיו אני לא ממש מרוצה כי אני רואה שיוצאים דגמים שאוכלים אותו ובמחיר של 200 שקל יש פי 5 עליו אז אני צריך המלצה לכרטיס חזק של Nvidia במחיר עד 400 ש"ח תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-