כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יווצר צוואר בקבוק? מתכנן לשחק במשחקים עדכניים.. BF3 לדוגמה, BF4 וכו'.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את הכרטיס החרא הזה בדרך כלשהי (oc ....)?? (אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה חברים?.... יש למישהו חוו"ד עליו חיובית או שלילית?... תודה רבה. הנה בכרטיס שקניתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? חשבתי לקנות ת4870 אבל אני מפחד בגלל הספק כוח שלי האם הספק יתמודד עם ה9600 סבבה? המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מה אתם אומרים? יש המצלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי nVidia 9600 ואני מעוניין לשדרג כרטיס מסך. אז השאלה שלי מה יותר עדיף: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728641 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 השימוש שלי במחשב זה בעיקר משחקים, ואני מעוניין להריץ את Crysis לפחות על High.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-