כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מערכת זולה אבל המשתמש רוצה גם משחקים תנו המלצות
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
יותר נכון 13748 היה לי Gforce 3 Ti 500 וקיבלתי בו 9200 עכשיו עם הכרטיס 9800 פרו אני מקבל תוצאה מזעזעת כזאת!! יש לי את הדרייברים 3.5 אני צריך לעדכן עוד משהו? למה?!?!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד RIVATUNEר ומתקין אותה על כרטיס מסך RADEON 9000PRO התוכנה כותבת : no supported drivers detected for this display adapter אנ עזרו לי... אני רוצה לשפר את הHZ במסך שלו
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מבין שזה קיצור של Video In Video Out. אבל מה זה אומר בתכלס ? איזה חיבורים ? אם אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלוויזיה (כדי להראות עליה סרטים) עם חיבור כמו שיש לי בכרטיס ג'יפורס2 GTS - כלומר חיבור S וידאו, אני צריך MY VIVO או משהו אחר ? בתודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו שייתן ביצועים טובים. כרגע יש בידיו Pinnacle DC10plus אבל הכרטיס הוא ממש לא מקצועי ואיכות הCapture היא נמוכה! לאיזה כרטיס מומלץ להחליף את הכרטיס הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=4166 משתלם לדעתכם? אררר כל לינק שאני שם לא עובד, לפני שאני שולח את הדיון אז הלינק עובד אבל שהוא נשלח אז הלינק לא פועל, מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR ולא מצאתי מהי מהירות הזכרון שלו ??? אני ישמח עם מישהו ימצא מהי המהירות שלו תודה
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מהירויות עריכה בפוטושופ קשורות בכרטיס מסך? כלומר אם יש הבדל ממשי בין GF 5200 לGF 5600... ובאיכות התמונה יש הבדל? או שההבדלים אם רק במשחקים.
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי לכולם, מצאתי ברשת מסך דק 17" של חברת sun ב-1900 ש"ח בלבד. ברור לי שזו חברה קברית אבל המסך מיועד עבור אמא שלי שאמנם יושבת כל היום מול המסך אבל עובדת בוורד ובאאוטלוק בלבד. http://www.sungroupmonitor.com/lcd_SUN-17PT.htm תודה על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיסי ה - R9100 שתומכים ב AGP8 יפעלו על AGP4 כי זה מה יש לי ואין כרגע כסף לשדרג גם את הלוח ואם כבר אנחנו בנושא מה הכדאיות של שידרוג כזה הלוח הקיים אצלי דרך אגב הוא ASUS CUSL2 הישן והטוב
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-