עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dorish,

שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by D@nny,

שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by 7omaHawk,

אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.

6. מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by emule2,

רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Gil80,

אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by V-rs,

האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  11. אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by Nitro,

התקשרתי אתמול לקיי אס פי לשאול אם יש להם את הכרטיס MSI Radeon 9800 Pro, והמוכר אמר לי שיש להם רק את זה האדום, לא הירוק. שאלתי אותו מה ההבדל ביניהם, והוא פשוט לא ידע להגיד לי, חוץ מזה ש"הבנתי מהקונים שהירוק טוב יותר". מישהו מכיר את הנושא מקרוב? מה ההבדלים בין הכרטיסים, אם יש הבדל בכלל? מדובר בגרסת 128 מגה, 256 ביט. תודה, נדב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by etelsh4,

יש לי Intel i5 2500K 3.30GHz עם צמד 6950 CF 2GB. במעבד היה לי OC שהגיע ל-4.30GHz והוא נמחק לא יודע איך אבל נמחק, האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק? אני משחק במשחק מטרו 2033 ויש קטעים שהמשחק איטי וגם ב-BF 3 יש קטע של עשן במשחק ואז המשחק נהיה איטי קצת, אז יש צוואר בקבוק? או שזה נורמלי?

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Eli100,

אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by DeNon,

שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  19. אם אני לוקח כרטיס שיש לו VIDEO IN ומחבר עליו ממיר דיגטלי הבנתי שאפשר לראות טלויזיה במחשב השאלה שלי היא האם אפשר לראות גם בפול סקרין וגם כחלון קטן בצד ? (לא שניהם במקביל אלא האם אפשר לעשות את הדברים האלה )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסוג 9800 פרו של sapphire ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפוך אותו ל-xt?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by pes7,

ישלי כרטיס מסך מסוג - ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller ואני מעוניין לשדרג אותו לה PALIT Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI אז אים אני משדרג אני עדיין יכול לשמע סאונד כי בכרטיס מסך שלי עכשו יש יכול של High Definition Audio Controller ובמה שאני רוצה לשדרג אין בכלל סאונד

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by H.I.V,

הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. שמתי לב שיש שני סוגים של קירורים או עיצובים לכרטיס הנ"ל WinFast PX8800 GTS TDH..... עכשיו מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים