עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by mskladman,

יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by GTI,

יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb

8. Started by sigald,

הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by dorish,

שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by D@nny,

שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by 7omaHawk,

אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.

14. מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by emule2,

רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Gil80,

אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by V-rs,

האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Nitro,

התקשרתי אתמול לקיי אס פי לשאול אם יש להם את הכרטיס MSI Radeon 9800 Pro, והמוכר אמר לי שיש להם רק את זה האדום, לא הירוק. שאלתי אותו מה ההבדל ביניהם, והוא פשוט לא ידע להגיד לי, חוץ מזה ש"הבנתי מהקונים שהירוק טוב יותר". מישהו מכיר את הנושא מקרוב? מה ההבדלים בין הכרטיסים, אם יש הבדל בכלל? מדובר בגרסת 128 מגה, 256 ביט. תודה, נדב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by etelsh4,

יש לי Intel i5 2500K 3.30GHz עם צמד 6950 CF 2GB. במעבד היה לי OC שהגיע ל-4.30GHz והוא נמחק לא יודע איך אבל נמחק, האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק? אני משחק במשחק מטרו 2033 ויש קטעים שהמשחק איטי וגם ב-BF 3 יש קטע של עשן במשחק ואז המשחק נהיה איטי קצת, אז יש צוואר בקבוק? או שזה נורמלי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Eli100,

אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by DeNon,

שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.