כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי בעיקר בכדי לשפר ביצועים במשחקים (WOW), האם הכרטיס יעבוד עם המחשב שלי? חשבתי לקנות את הכרטיס : Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 המפרט שלי היום: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: 1024MB RAM לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2 תודה על העזרה , אסי
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם זה מתאים יותר לפורום אחר אבקש שיעבירו. ולעניין : יש לי כרטיס מסך RADEON 8500LE של הרקולס שעבד עם דרייבר בלתי רשמי של אומגה כיוון שהתברר שהוא המוצלח ביותר מכל האפשרויות. בינתיים ניסיתי להריץ אתו NEED4SPEED והתגלו בעיות. מצאתי דרייבר מעודכן יותר וניסיתי להוריד. התקנתי את הגירסה ששמה wxp-omegaplutonium_x1102_rr2.exe ועדיין יש באגים קטנים. ישנה גירסה יותר מעודכנת בשם wxp-omegaplutonium_xk1107_rr3.rar שמשום מה התחילה לרדת והפסיקה באמצע. מאז אני חורש את הרשת בחיפוש אחריה, ללא הועיל. להיכן שהיא שאמורה להיות http://www.omegacorner.com/ati.htm לא ניתן להיכנס. אם מישהו יוכל לאתר מקום אחר להורדה אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
%אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין 2 הדגמים? hd 5870 Sapphire vapor x או hd 5870 gigabyte הגירסה עם ה 2מאווררים והצינורות נחושת
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חשבתי שמישהו בפורום הזה יודע איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה אם תוכנת ה AUTOCAD . אבל כנראה רמה של הפורום הזה על הפנים תתבישו לכם. חוץ מלספור נקודות ב 3DMARK אינכם מסוגלים לכלום?? איפה אחראי הפורום הזה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם קיים 6800GT בתושבת PCIE ? אם כן ,אפשר להשיג אותו בישראל? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שמתאים לכל המשחקים החדשים אך מחירו סביר למדי (בין 250 ל - 600 שקלים חדשים)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 64 ח-128 ל- 256? במה זה מתבטא בעצם? וכמה ביט יש לכרטיס מסך הנוכחי שלי? שימו לב שאני מדבר על BIT ולא על BYTE
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם 3 כרטיסי מסך מסוג GTX 980. משום מה אני חווה בעיות במשחקים די ישנים דוגמאת FAR CRY 3 ו assassin's creed revelations. אני מריץ את שניהם על הגדרות האולטרא ולמרות שבAS יש דרופים פה ושם, בFC3 הFPS כבר מגיע לדרופים קצת יותר גדולים. האם לא מספיק אפילו כרטיס 980 בודד להריץ את AS בהגדרות האופטימליות? והאם FC3 תומך בSLI ואם כן או לא מה אפשר לעשות?!? כמו כן גם במשחק middle earth shadow of mordor ישנם נפילות. אני משחק אותו על ההגדרות האולטרה ברזולוציית FHD 1920x1080 (מסך אחד) ועדיין חווה דרופים פה ושם... שלא לדבר על ניצול האפשרות של הדמיית 4K שאז המשחק ממש כבר מתחיל להאט... זה ממש מוזר כי ראיתי סרטונים ברשת של אנשים שמריצים את המשחק על הגדרות האולטר…
-
- 49 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קראתי מדריך באתר Ynet המסביר את התכונות השונות שיש לבדוק לפני קניית מסך LCD. אחד מהדברים שגיליתי בקריאת הכתבה היא שאם לא משתמשים ברזלוציה האופטימלית במסך, המסך נראה קצת מעוות, או משהו בסגנון. ואם אני לא טועה, הרזלוציה האופטימלית ברוב מסכי ה17" LCD היא: 1280x1024, וזה נראה לי גדול מאוד. אני כנראה לפני קניה של מסך 17" LCD ורציתי לדעת אם יש איזשהו פאטצ' או משהו בסגנון "שמטפל בבעיה" או שמא הכתב סתם הפריז בהסבר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת 3 כרטיסי מסך הכי טובים מכל החברות עד מחיר של 600 שקל פחות יותר?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-