עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אורבך1,

http://www.techpowerup.com/191909/radeon-r9-290x-priced-at-729-99-on-newegg-com.html

• 49 תגובות
    • 7.9k צפיות
  2. שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

4. הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by p-o-i,

היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים... (ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tom57,

הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by HeroesCut,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by james23,

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  12. עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה

13. Started by e-Pit@m,

הם פשוט עושים מהפכה, שוב.. כמו תמיד. סליחה, אולי יהיר מידי... אבל בהחלט הם החברה הראשונה שמחדשת ומציגה רף אחד בכל כך הרבה תחומים. זה זמן מה... יש מישהו שחולק עליי? ;D

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by elioz.edri,

פירסמו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות של AMD וNVIDIA?

16. שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. מעבר לעניין השימוש - מה ההבדל בין הכרטיסים בפועל מבחינת: 1. ארכיטקטורה 2. חומרה 3. יכולות 4. קושחה/דרייברים שמעתי הרבה מאוד דיבורים ונפנופי ידיים, חלקם בגדר אמירות שיווקיות וחלקן אמונות קוואזי-מיסטיות. המידע הטכני היחיד שמצאתי בשיטוט ראשוני זה של-GEFORCE יש יכולות double-precision נחותות משמעותית אבל לא משהו מעבר לזה, ודאי לא כמותי. השימוש שלי יהיה בעיקר לחישובים מתמטיים כבדים בעזרת שילוב של MATLAB-CUDA ו/או C++-CUDA. לא לגיימינג ולא לעריכה גרפית/אנימציה. אשמח לעצה/מידע ממביני עניין. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4 הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה) מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום התחלתי לבדוק קצת את הקבצים של המחשב ואני מגלה את התוכנה GATORהזאת מותקנת לי במחשב ואני זוכר שראיתי ראיתי התוכנה הזאת בכמה אתרים שמתחננים שתתקין אותה!!! עכשיו בהוספה והסרה אין שום זכר לתוכנה הזאת! עכשיו ניסתי למחוק אותו ומה הוא רושם לי קבצים בשימוש!!!!! העפתי אותה והכל עובד כמו שעבד רק פחות נבלה על המחשב!!!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by N N C,

רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by Danikk8,

שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  23. 3080 עם 20GB הוא עובדה ידועה מזמן, לא משהו חדש, והוא מעבר לפינה. אבל, כרטיסי 3060Ti זה קצת יותר טרי - אלו יהיו מבוססים על הליבה של 3070 רק עם קיצוץ של 20% בליבות. לשמחתנו אותה כמות זכרון 8GB ואותו רוחב פס כמו ל- 3070, ומחיר מופחת של 100$ כדי 399$ לצרכן. מה שיפה זה שהוא שקול/שווה ערך לביצועיהם של ה- RTX2080 היוצא, או מקבילו GTX1080Ti הקודם. סה"כ לקבל כרטיס שווה ערך להם, במחיר מחירון של 400$ (כ- 2000 שח בישראל לאחר התייצבות מחירים) הינה אפשרות לא רעה בכלל לעומת ה- 700$ שעלו הקודמים. חבל רק שהנפח זכרון מעט קצר בימנו, 8GB לא יאפשר לשים בכל הכותרים הגדרות גראפיות מקסימליות, עת בה חלק מהכותרים כבר צורכים כדי 9-10GB . אבל בואו נסתכל על חצי הכו…

24. Started by dabaz,

למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שתומך במינמום 3 מסכים,לא למטרת משחקים ! אלה לצפייה בגרפים כרגע יש לי לוח אם של חברת gigabyte p-35-ds3l ,מעבד Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz זיכרון 4gb ומערכת הפעלה WINDOWS 7 ספק כח EZ COOL 500 תודה רבה שי

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.