עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofcourse,

חיפשתי קצת, ומצאתי את המסכים הבאים: AOC 7VLR DIGIMATE 17 1701 0.25 17 CTX VL700 17' VIEWSONIC E70 מה לדעתכם עדיף מבין המסכים הנ"ל ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by erez20,

יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Home Boy,

רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. עריכה!!!!!!! מה טוב יותר? ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR או Gigacube readeon 9600 pro lite 128ddr ?????????/ ואם יש משהו ששוה יותר עד 960 שקל תגידו לי בבקשה מצטער על כל ההטרדות...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by roei88,

טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kikkler,

יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by GRINFELD,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&= או את זה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=490465&type=1&product=1&=

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Gnome,

מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.

10. Started by moskitos,

אצל הדובים ישנו הכרטיס של ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail ב-2575 ש"ח והכרטיס ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM ב-2669 ש"ח מה ההבדלים בניהם ולמה ה-OEM יקר יותר?

11. Started by bigdady,

ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו

12. Started by Jack_g,

אני מחפש כ.מסך גם למשחקים וגם שיהיה לו VIVO אני חייב כניסת ווידיאו. חשבתי על לקנות רדאון9500פרו אבל אני לא מוצא דגם עם VIDEO IN אז השאלה האם יש איזה רדאון ברמה של 9500פרו ומעלה שיש לו VIDEO IN. אבל אני לא מתכוון לכרטסים AIW של ATI שהם יקרים בטירוף. תודה מראש.

13. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. Started by DesperadoS,

שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. תודה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Cr4ck,

קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by roma,

הוא קיים בכלל כי בפורום מישהו אמר שהוא עוד מעט יגיע לארץ והוא יעלה בערך 1800 ש"ח.. מאיפה המידע הזה? חיפשתי את הכרטיס הנ"ל באתרים של GIGABYTE וש HERCULES והחיפוש לא הניב תוצאות :-\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idan3072,

זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by qwe,

V8460 ULTRA DELUXE

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים