כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ATI רדיאון 9500 פרו ויש אופצייה בכרטיס לחיבור DVI . עד היום לא ממש התעמקתי בזה ואין לי מושג מה עדיף ? החיבור הרגיל או החיבור הזה... בכל מקרה השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר את המסך באמצעות ה DVI כי הבנתי שהאיכות תמונה יכולה להשתפר אני יודע שבדרך כלל ניתן למצוא רק במסכים החדשים אפשרות כזו.. לי יש את המסך הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=196 יש אפשרות במסך הזה באיזשהי דרך ?? תודה על התגובות.
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם קניתי לפני יומים את radon 9800 pro שלי והתקנתי את הדריור הכי חדש שיצא ל ati וריצתי לשאול אותכם המבינים האם תוצאות אלו מתאימות לכרטיס הזה עשיתי שידרוק לשתי ה-3dmark לגירסאות הכי חדשות 3dmark 2002 תוצאה:12100 3dmark 2003 תוצאה:5168 דרך אגב בלי O.C כנסו למפרט שלי
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף את המפלצת שלי radon 9800 pro והתקנתי את הדריור שקיבלתי מתוך הדיסק ועובד לי טוב אבל אני רוצה את הדריור החדש וזה לא מתקין לי הוא רושם לי this display driver is not compatible with the display adapter(s) installd in your system עריכה טעות שלי בסוג הדריור
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
דיון זה נועד שימליצו בו על חנויות ומוצרים בחנויות מחשבים וחומרה. הודעות בעלות המלצה ספציפית על חנות מותרות אך ורק בתראד (דיון) זה והודעות מסוג זה שיופיעו מחוץ לדיון הזה, בדיונים אחרים, ימחקו ויתכן כי גם ללא אזהרה. ההודעות בתראד זה צריכות להיות אינפורמטיביות ונטולות אופי מפרסם, המלצה אובייקטיבית לגבי מוצרים מסויימים. צוות האתר שומר לעצמו את הזכות לטפל כרצונו בהודעות "חשודות" (למשל, כאשר יש חשד כי בעל החנות או אדם בעל אינטרסים לפרסום החנות מנסה לתת המלצה אובייקטיבית כאשר היא בעצם סובייקטיבית). כמו כן צוות האתר אינו לוקח שום אחריות שהיא על המידע בדיון זה והאחריות הינה על מפרסם ההודעה בלבד. דיון זה הינו במתכונת ניסיונית ולאור המשך הפעילות בו יוחלט לגבי קיום מסגרת זו. דיון ז…
-
- 45 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש בפורום הזה מדריך שמפרט את כל המאפיינים של הכרטיסים של ראדון ו-FX, אך לא רשום שם כלום על ה-9800 לא פרו. מישהו יכול לתת לי אותם מאפיינים של ה-9800 לא פרו בבקשה? (שיהיו מדוייקים כי אני עושה השוואה בין ה-9700 לא פרו ל-9800 לא פרו, מן הסתם שה-9800 יותר טוב אך אני רוצה לדעת בכמה).
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין... אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום חמישי כאשר הייתי עסוק בכתיבת מייל לאינטל ישראל קרה אסון ! המסך שלי היקר ללבי (ולכיסי 3500 שח ) עלה באש ונשרף :'( המסך הוא 19 אינצ CRT שטוח לחלוטין ובעל צג קריסטל שחור של סוני זה גרסה מיוחדת של CTX שהיא כבר קצת ישנה (המסך נקנה ב 99 ) אז למעשה הדגמים החדשים שלהם כבר לא היו טובים ואיכותיים כמו זה . בכלל מקרה המסף העלה פטריית עשן והתחילו לעלות להבות קטנות (כמו של גפרורים ) ובגלל תגובה מהירה של הורדת החשמל בחדר אני מאמין שמצב הלהבות לא השתנה . לאחר פתיחת המסך התברר לי מימדי האסון ספק מתח גבוה (החלק השני הכי יקר במסך ) שרוף מאיץ חלקיקים -שרוף שפורפרת המסך (החלק הכי יקר במסך ) שרוף ולמעשה אין אפשרות לתקן אותו בכלל (גם אם יחליפו את הרכיבים הנ"ל הוא לא יחזור להיות טו…
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי RADEON 9600 PRO 128mb DDR ומסך LG studioworks E700B מעבד: Intel pentium 4 1.6GHz זכרון: 256 RDram מערכת הפעלה: Windows 2000 אמור להיות לי איזה 100 FPS לא זז ב-counter-strike ויש לי איזה 99-30 אף פעם לא מגיע ל-100 לחבר שלי יש מחשב דומה רק עם מסך אחר ו-GeForce 4 mx 64mb DDR ויש לו 100 FPS כמעט יציב בקאונטר... מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-