כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשי הפורום יקרים!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך וכבר הרבה זמן, שאני בודק את הנושא. ולאחרונה גיליתי, שנפלו לידי עוד מספר שקלים אשר יאפשרו לי לרכוש את הRadeon 9800NP כמובן, שתחילה התלהבתי, אבל... אז נוצרה בעיה מכיוון, שאני מאותם האנשים, שלא קונה בראש שקט כי זה נרא דגם חדש והוא אמור לעבוד יותר טוב (כביכול יותר טוב מה radeon 9700NP). אני אוהב לראות עובדות המוצקות אשר מראות מה הכרטיס באמת יכול ולא רק עובדות על הנייר. ולכן התחלתי לחפש באינטרנט סקירות והשוואות ביצועים בין הרדאון 9800NP לבין רדאון 9700NP לבין רדאון 9500PRO, אך לצערי לא הצלחתי למצוא סקירה או יותר נכון השוואת ביצועים אשר כוללת את הראדאון 9800NP. וכאן החלטתי לפנות אליכם אנשי פורום נכבדים, ולשאול אותכם אם נת…
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני יומיים הרצתי 3DMARK03 על המחשב שלי על מנת לבדוק אותו... תוכלו להסתכל במפרט שלי על המערכת... התוצאה שיצאה לי היא : 1230 3DMARKS האם זה הגיוני ? למי שאינו מסוגל לראות מפרטים אז הנה המפרט : My Computer : CPU : AMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz MotherBoard : MSI KT4AV based VIA KT400 Chipset , Sound OB , AGP8X RAM : Samsung 256DDR 333mhz 2700 GFX:Inno3d(innovision) GeForceFX 5200 64bit version HDD : Western Digital 7200RPM 40GB 8mb Buffer and Western Digital 40GB 7200rpm ata100 caviar CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52xmaX Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Internet Keyboard (painted Blue) 2xLAN : Realtek RTL lodea ma…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. זה אח של YOTEP.., היום חיברתי את הרדיאון 9500 פרו.. עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה להתקין את הדרייברים שקיבלתי איתו.. יש בו TV OUT ואני רואה בטלויזיה אותו אבל לא חד ממש.. רציתי לדעת מה לעשות בקשר אליו.. אז אם אתם יכולים בבקשה להביא כל מיני הורדות בשבילו.. דרייברים חדשים, הדיירקטס X החדש, וכל מיני דברים.., תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואיך הוא נראה? איזה חיבור צריך בשבילו בכרטיס מסך? תודה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מה זה מסך או תצוגת XGA או VGA...? ראיתי את זה כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה יותר טוב (יותר איכותי) ומה זה כל אחד מהם... תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-