עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. ערכתי השוואה קטנה בין המחשב של חבר שלי למחשב שלי במשחקים הבאים: raven shield postal 2 המפרט שלי כתוב כבר. הנה המפרט של חבר שלי: amd athlon xp 1700 palomino 256mb DDR kingston pc2700 asus a7v333 ASUS geforce 2 mx 400 lg flatron "17 775ft seagate 40gb 7200rpm קירור מעבד מקורי, מאוורר מוציא אוויר למארז, מאוורר מתחת להרד דיסק, מארז פתוח עם מאוורר ענק דבוק אליו. מעלות: מעבד 52 idle 55 LOAD לוח: 30 על IDLE 34 על LOAD אצלי לעומת זאת, המארז סגור עם מזגן בחדר, מאוורר מוציא אוויר, מאוורר מכניס אוויר, HSF מקורי מעלות: cpu : 59 idle, 63 load mobo: 42 idle, 45 load יש אצלי NORTON ANTI VIRUS 2003 עכשיו הנה הנתונים אצלי: raven shield - 1024X768@high - 35 fps po…

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by OR007,

בלי פירוט על הסיבות נשבר אחד הפינים בחיבור של המסך, עכשיו את הכבל לא ניתן להחליף בקלות כנראה כי הוא מולחם לבפנים, אז איך מחליפים כבל כזה ? אפשרי לעשות את זה לבד ? ואם לא אז איפה עושים את זה ? מצאתי מקום שמתקן את זה אבל הוא רוצה 40$ ! ד"א המסך הוא Mag 786fd

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1,

מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מתקין 43.51 על directx9B

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. לפני כמה חודשים NVIDIA דיברו על גרסת VALUE לFX5900...למה עדיין לא הגיע?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zoloboy,

מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Sake,

שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.

9. Started by CreativeX,

אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Stealth,

שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by vladk,

מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by zolder,

1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?

14. Started by Home Boy,

קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????

15. Started by gforce,

האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by yuraxp,

איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?

17. Started by Vega,

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by 114508534,

מה זה TV TUNER יש לי 1 כזה בבית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by 114508534,

היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by amir.o,

לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by eliXir,

I just got my brand new Radeon9700NP, and I got this problem that when I enter the game Counter-Strike, it says the OpenGL mode is not supported by my video card, I try 2 more times to enter the server, and everything is ok. And sometimes the screen just turn black. And another thing, I got 100 FPS stable no matter what, and if anyone is fimiler with this game, in the map: de_aztec when there's lot of players playing on the fps drop! to 70-80! Like , wtf?! I got 100fps with GF2 100MX 32bit, and with RADEON 9700 I GOT FPS DROPS!?!? Is it possible? and by the way I got the latest drivers, Vsync is off and I use Windows XP Pro. Thanks!

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by sub@master,

שלום לכולם! שמתי לב שכולם כאן ממש שולטים בכל הנוגע לכרטיסים שבחלק העליון של הסקאלה, אבל מה לגבי כרטיסים בחלק התחתון??? אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך זול כמה שיותר, בעיקר לאינטרנט, ומעט תוכנות גרפיקה ומשחקים. אנא הציעו לי כרטיסים זולים שהכי משתלמים בתקציב (נמוך... אני יודע) הזה. תודנ מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alexrta,

אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by TIMI,

שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...

דיונים חדשים בפורומים