עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by ORrrr,

מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by havoc-x,

זה המפרט שקניתי מ-pch לפני פחות מחודש אז יש אחריות ;D CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 674.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 2151.56 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 …

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by אוריפ,

האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Component,

שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  6. וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by Home Boy,

רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by ccc,

יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by H.I.V,

מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  13. מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by W0lverine,

"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  15. אני עומד לקנות מחשב חדש. המשחק היחידי שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב החדש שלי? Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard הוא עולה 479 ש"ח ב PCHARDWARE. תודה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי? gforce ti 4200 או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב תודה רבה!!! ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by HWguy,

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by Forge,

היי, התמונה במסך כאילו "נלחצת" לחלקו העליון של המסך, ולאחר זמן מה היא נעלמת. => לאחר כמה דפיקות על חלקו העליון של המסך התמונה מסתדרת אבל גם זה לזמן מוגבל, והעניין חוזר חלילה. אם מישהו נתקל בבעיה או פשוט יודע מה גורם לה ומה צריך לעשות אז... תודה, נ.ב המסך לא תחת אחריות

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .

20. Started by Nitro Viper,

3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?

21. Started by ccc,

מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

23. Started by Holy,

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים